Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mosonmagyaróvári nőgyógyász...

Mosonmagyaróvári nőgyógyász kihez érdemes menni? SOS

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindegy, kihez mész, a lényeg, hogy ha gond van, menj. Én szegedi vagyok, mindig ahhoz megyek, akihez éppen beosztanak. Nekem nem lényeg, hogy kicsoda. Az a fontos, hogy megvizsgáljon.
2016. jún. 28. 14:03
 2/7 A kérdező kommentje:
3 éve voltam egynél, s nem is foglalkozott velem. Keresek valami normálist, rossz tapasztalatom van,de nagyon kellene egy rendes,jó orvos
2016. jún. 28. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Móvár: Bödecs Péter. Győr: Mika Péter.
2016. jún. 28. 14:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 28. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező privátba menne. Én Marton dokihoz jártam mindig, ő jó volt. Egyébként szerintem mind jó. :) Balit, Pintért is dicsérik. Oszvald doki is jó, az ő tudását nagyon dicsérik még, bár sokan panaszkodnak a stílusára. Nem tudom, velem mindig kedves volt. :D Balog doktort nem igazán ismerem, én őt is kedvesnek láttam. Állítólag ő is jó szakember. Szóval itt Óváron a tudásukra még panaszt nem igen hallottam. :)
2016. jún. 28. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. B. A. ismerem, hozzá kerültem egyszer, ő velem nagyon bunkó volt
2016. jún. 29. 08:03
 7/7 anonim válasza:
Én csak a Martonhoz és a Kiss Barbihoz nem megyek. Amúgy bárki máshoz.
2017. febr. 4. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!