Mire utalhat ez a pár kellemetlen tünet? Összefügghetnek?
Összefügghetnek? -
-hányinger, szivdobogasom neha erzem
Alhasam nagyon fáj, nem gorcsol, hanem szabalyosan folyamatosan faj.Eleinte nem sokáig de mar egyre surubben.
- reggel rendszeresen izzadtan èbredek
- gyomorègès èrzèse fog el ès nem mulik sokszor napokig.2maximum...
3hete van ez, nemtudom hogyan mehetnek orvoshoz. Nincs tb-m egyenlore.
Utana olvastam de nemsok ertelme van h ijesztgessem magam!
Sokszor melltartót sem tudom elviselni.
attól, hogy nem fizeted a tb-t el lehet menni orvoshoz
mágándokihoz és sima orvoshoz is, a tb nem fizetése csak adóhátralékot keletkeztet, nem veszik el a jogod az ingyenes ellátásra
Istenem!!
Nagyon nagyon koszonom h irtal, valaki azt mondta h ilyenkor kiszamlazzak es ha pl korhazba kerulok vagy ott kell vizsgalat az egy vagyon lenne.. A haziorvos meg fizethető
Egyebkent nincs tipped mi lehet ez?
Most sem tudok aludni, ugy eg a mellkasomnál es fáj az egèsz.
Triviális, terhes vagy.
Terhességi teszt, ahhoz nem kell TB, csak pénz.
Lehet refluxos vagy, de nem minden tünet függ össze, stresszes is lehetsz, de ki kell vizsgáltatni.
TB-det rendezd, mert háziorvos is ingyen ellát és kórházban is ingyen ellátnak, de OEP jelenti NAV felé, hogy nem vagy biztosított és NAV behajtja visszamenőlegesen is a havi járulékot, bírsággal és kamattal.
Nekem is ez volt. Liszterzekenyseg. Ne egyel lisztet, se a szarmazekait. Jod kekul a liszttartalmu eteleknel. Vizsgald meg. Liszt=kemenyito!
Orvosok nekem se talaltak ra 20 ev vizsgalgatas alatt, h a lisztmentes etrenddel megoldodik az osszes problema.
N
Nem vagyok terhes azzal kuszkodnom kell majd h egyaltalan sikerul. Orulok ha eljutok odaig h legyen ertelme tesztet vennem.:/
Utolso enis erre gondoltam, ha megyek a haziorvoshoz akkor emlitem nekI h ez a gyanum.
Mento vitt.
Koszonom szepen a gyogyszerek segitettek. Jobban vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!