Dienelle fogamzásgátló esetemben?
41 éves múltam, ciklusrendezésre kaptam, de a barátcserje sokat javított az állapotomon. Nincs nagy baj nőgyógyászatilag.
De!! Pszichés zavarok miatt kezelnek gyógyszerekkel, valamint hipofízis-adenómám is van.
Őszintén félek beszedni.
Pici gyerek mellett nem akarok bekattanni, meg rosszul lenni, az orvosomnak meg nem mondhatok nemet, most kuncsorogtam hozzá vissza magam, mert az SZTK-ban elkezeltek.
Mit tennétek a helyemben, vagy mik a tapasztalataitok?
35 felett amúgy sem szedhető egyik sem mert az ösztrogén növeli a trombózisveszélyt. Ciklusrendezésre pedig kb felesleges mert amint abbahagyod visszajön a gond ha megjön utána egyáltalán. :\ Inkább az okát kéne megtalálni pl pajzsmirigy, mellékvese, IR, azok okoznak ciklusgondokat egyébként illetve a gyógyszereid is lehet okoznak ilyet! Van ami nem is szedhető a fogamzásgátlóval egyszerre.
Előbb egy jó endokrinológussal kivizsgáltatnám magam hogy nincs-e IR vagy pajzsmirigy gondod és ő mit gondol erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!