16 évesen nem jött meg. Ez miért baj?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem jött meg. Anya szerint nem normális (neki 14 évesen jött meg, mamámnak 16 évesen). Anya felhozta ezt az orvosnak aki szerint szintén nem normális (Imádom azt az orvost de nem erre van szakosodva). Csináltak hormonvérképet, minimálisan alacsony a progeszteronom de ezen kìvűl nincs semmit baj. Nőgyógyász csinált hasi uh-t azt mondta lát tüszőket, de valoszìnű nem érnek meg annyira hogy letudjanak vállni. Ennyire baj hogy nem jött meg? Anya ezen stresszeli magát. Már szőrösödök, nőnek a melleim, pattanások sajnos hamar kijönnek rajtam (anyától örököltem). Szerintetek se normális vagy ráér 18 éves koromig várni?2016. júl. 4. 19:29
1/2 anonim válasza:
Ha látott doki és ő nem adott és mondott semmit, akkor nincs gond, még van időd! Főleg hogy fejlődsz mellette. A progeszteron hatására fog majd megindulni, most még alacsony, de ha van tüsző akkor nagy baj egyáltalán nincs.
18 felett foglalkoznak majd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!