Mitől fájhat bal oldalt alul a hasam?
Olyan érzés mint mikor meg szokott jönni, de nem az van most. Napok óta fáj, de csak ott. Szerintem el fogok menni orvoshoz, de kíváncsi vagyok a véleményekre!
L

válasza:A bal alhasi fájdalmat 80%-ban székletprobléma okozza.
Ettől függetlenül nem árt ha megvizsgál egy orvos, mert még mindig ott van a maradék 20%, ami bármi lehet.

válasza:Székletproblémám nincs.
Ha megnyomom úgy a hasam akkor nem fáj, tehát tapintásra. De egész nap olyan rossz érzés.

válasza:bármitől fájhat
ha 2 nap után sem enyhül a panasz akkor még aznap gó nőgyógyászat
se beutaló, se időpont nem kell ilyen esetben csak TAJ-kártya
Kapcsolódó kérdések:
Tünetek? Gyogysze? Mütét? Mire számitsak? Fájhat jobb oldalt a hasam? (38)
Pár napja érzem,szinte egész nap.Peteérés nem lehet,mert mensi végefelé vagyok.
Tegnap este annyira fájt hogy menni is alig tudtam. Felküdni is csak a hátamon tudtam úgy enyhült valamennyire a fájdalom. Reggel míg nem kelltem fel az ágyból szinte nem is fájt . De ahogy elkezdtem menni egyre jobban fájt. Most fekszek azóta valamennyivel jobb lett....
4hónapja szültem(nem szoptatok) a mensim visszaàlt ugyanúgy ahogy a terhességem előtt volt!Most viszont 2 mensi között vagyok (tehát nem fog megjönni) akkor mitől fájhat a hasam alja? Nem mindig szokott csak néha és olyan érzéssel mintha megakarna jönni
Nyugodt állapotban nem, csak járkálástól, felkeléstől. Három napja azt hittem hasizomláz, kicsit enyhült de nem múlt el. Segítsetek, köszönöm!
Kb. fél évente menstruálok, járok vele endokrinológushoz 3 havonta,3-as kezelést tartom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!