Menstruació meghozása? Hogy lehet? Vannak (jól bevált) házi módszerek?
Most kéne megjönnie, de nincs semmi.
14/L
A kérdésedből nem jön le nekem, hogy már menstruálsz és késik vagy még nem is jött meg. Ha az utóbbi akkor ráérsz. Úgy tudom, hogy ha 17-18ig nem jön meg akkor érdemes nőgyógyászhoz fordulni.
Ha csak késik és/vagy előrébb akarod hozni akkor itt van pár tipp :)
Nekem szokott használni a torna (azt hiszem van kifejezetten ilyenre gyakorlat nézd meg) és a forró fürdő. Vannak olyan teák amelyek vérbőséget okoznak és női hormontermelést segítik az is jó tud lenni, meg a vörösbor de azt a korodból adódólag ne vidd túlzásba;)
De amúgy nekem van, hogy egy hetet késik pedig 3 éve megvan és a nőgyógyász azt mondta, hogy kamaszkorban ez tök normális majd beáll.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Kétszer voltam már nőgyógyásznál, kétszer írt fel canesten kúpot,polyginax kúpot és tantum rose intim mosakodót. Nagyon kiábránditó már mert fél éve tart és viszket,piros,duzadt ,az együttlét sem jó. Közben párom is keni magát canestennel mégsem javul a helyzet. Van...
Hüvelygombám van visszatérő egy hónap alatt már háromszor voltam nőgyógyásznál mindig más krémeket ír fel vagy kúpot amitől kb 4-5 napig enyhül majd úja előjön. A párom is kezelve van és amióta ilyen gondjaim vannak nem is szeretkezünk mert ég viszket csíp. Tudtok...
Amit eddig találtam az a C-vitamin, a pásztortáska tea, na meg a citromlé.. Valakinek van esetleg bevált módszere ezeken kívül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!