Menstruáció késleltetése? Nem szedek fog. Tablettát. Sos

válasza:Még mindig nem lehet, nem a tested igazodik a határidő-naplóhoz meg a nyaraláshoz meg az éppen hétvégére hazaérkező baráthoz, hanem fordítva.
Nézd vissza az eddigi 500 ugyanilyen kérdést, mindre ugyanaz a válasz, és ez is marad.
Ez szomorú:/
Akkor már csak abban reménykedem hogy pontosan jön meg mert ugy jó lenne csak sajnos nálam kiszámíthatatlan:(

válasza:

válasza:

válasza:Menstruácio előtti pár naptól diéta. Se cukor, se fehér liszt, se hús.
Nem szándékos volt, csak mellékhatásként ezt tapasztaltam... én mondjuk nem örültem neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Szeptember 3.-án operálni fognak és pontosan az nap kellene megjönnie, és menstruálva nem mehetek. Ha most elhalasztjuk az operációt akkor csak jövöre ilyenkor mehetek újra. A nőgyógyász nem mer felírni késleltető gyógyszert, mivel erekre fognak operálni és fél attól...
Korábban a nőgyógyászommal írattam fel fogamzásgátló tablettát (Deciora), ki is váltottam, viszont végül nem kezdtem el szedni, nem éreztem szükségét. Ettől függetlenül rendelkezésemre áll, és fontos lenne a ciklusomat megtoldani egy-két nappal. 6 nap múlva lenne...
Tud valaki bármilyen ötletet ami beválhat? Holnap utánig nem szeretném, hogy megjöjjön, de már ideje lenne sajnos, félek, hogy addigra meg fog jönni, akkorra terveztük barátommal, hogy nála alszom és nem szeretnék már várni a dologgal.. létezik bármi ami hatásos lenne...
Általában 7-8 napig szokott tartani, 15 éves vagyok már több mint 2 és fél éve megvan, de még mindig pontatlanul jön egyszer 24 napos, máskor 32, aztán 29, majd 41, és így tovább. Most viszont ismét máskor jött meg, mint kellett volna, és így érinti a nyaralást. Mit...
Tudom jó sok kérdés van ebben a témában mégsem találtam olyat ami az én problémámra adna választ. Általában 28 naposak a ciklusaim viszont múlt hónapban a 26.napon jött meg. Nőgyógyászhoz kell mennem ami sajna pont a 26.napra esik. (lehetetlen bejutni a dokihoz így is...
Sziasztok. Most hetvegen mennenk nyaralni, viszont valoszinu akkor fog megjonni a menszeszem. Az lenne a kerdesem, hogy mivel fogamzasgatlot szedek, benne vagyok a het napos szunetben, de az utolso tablettat tegnapelott vettem be. Ha tovabb szedem a fogamzasgatlot,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!