Endokrinológus norcolutot írt fel,10 napig kétszer kell szednem naponta, a menstruáció meghozására írta fel. Ettől hízni fogok? Lesz valamilyen mellékhatása?
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 15:21
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Betegtájékoztatóban biztos leírják a mellékhatásait.
2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen elolvastam,de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
2019. márc. 11. 09:17
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Egyik barátnőm szedett ilyet, 10 nap alatt nem hízott meg tőle, adtól ne félj.
Meghozta a mensijét, azt annyi, nem panaszkodott rá.
4/4 Magnólia63 

válasza:

válasza:Nem lesz semmi bajod tőle. Ez a hormon gondoskodik a terhesek nyugalmáról. Kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Az normalis ha kevesebb mont 20 naponta jon meg a menszeszem?
17 vagyok, 4 eve van meg, szoval.... Raadasul pontosabban aug.6an meg megvolt es ma 22en megint megjott... Ez normalis? Idegedito hogy minden honapban kb 2x jon meg..
Ilyen barna gumis, szagtalan "váladék" akármi jön ki naponta 1-2x a hüvelyemből, mi lehet ez? (kép mellékelve)
4 hónapja kezdtem el megint fogamzásgátlót szedni, kombinált tabi, aztán az orvosom úgy döntött, hogy ez a súlyom miatt nem jó és váltanom kellett 3 hónap után cerazette-re. Kb. 2,5 hónapja majdnem napi szinten jön ilyen váladék akármi, nyúlós barna trutyi a...
Menstruáció alatt, amikor betétet használunk, WC-zés után szét kell húzni a nagyajkakat, és meg kell törölnünk a vértől a kisajkak és a nagyajkak közti részt is?
Vagy elég, ha naponta kétszer megmossuk az egészet szappanos vízzel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!