Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Prk szemműtétem volt és...

Prk szemműtétem volt és Flucon szemcseppet írtak fel napi ötször. De utána olvastam és zöld, illetve szürkehályogot IS okozhat. És nálam ez problémás, mert nem lehet többször műteni a szemem. Eléggé félek, hogy baj lesz. Mennyi az esély erre? 21/N

Figyelt kérdés

máj. 21. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Az "okozhat" annyit jelent, hogy RITKA esetben elöfordulhat. De idösebb korban minden szemcsepp nélkül is elég gyakori mindkét hályogféle, szóval emiatt nem használni hülyeség, föleg, mert már most megvakulhatsz, ha nem használod a mütét után.

Másrészt olyan nincs, hogy valakinek nem lehet többször műteni a szemét!

máj. 21. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha megkérdeznéd az orvosodat, hogy a kezelés elhagyása milyen kockázatokkal jár.
máj. 21. 09:38
 3/5 A kérdező kommentje:

De van olyan, hogy nem lehet műteni többször a szemet. A szaruhártyám " nem bírna ki" még egy műtétet.

Egyébként en is úgy gondolom, hogyha ennyire veszélyes lenne használni a szemcseppet, akkor nem írta volna fel. Pláne nem műtét után. Remélem ez amolyan minden gyógyszernek, szemcseppnek stb van valamilyen kockázata.

máj. 21. 09:53
 4/5 qborka ***** válasza:

Nyugi, óvatosan cseppents, tényleg csak egy cseppet.

Én a heti adagot 3 nap alatt belelocsoltam a szemembe, ezért nem dicsértek meg a Sasszem klinikán,de nem lett semmi bajom tőle.

Persze,ez olyan, mint minden más gyógyszer,fellépHETnek mellékhatások.

máj. 21. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugtattál. Nekem napi ötször kell. Nagyon figyelek rá, hogy csak 1 csepp legyen és tiszta kézzel.
máj. 21. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!