Prk szemműtétem volt és Flucon szemcseppet írtak fel napi ötször. De utána olvastam és zöld, illetve szürkehályogot IS okozhat. És nálam ez problémás, mert nem lehet többször műteni a szemem. Eléggé félek, hogy baj lesz. Mennyi az esély erre? 21/N

Az "okozhat" annyit jelent, hogy RITKA esetben elöfordulhat. De idösebb korban minden szemcsepp nélkül is elég gyakori mindkét hályogféle, szóval emiatt nem használni hülyeség, föleg, mert már most megvakulhatsz, ha nem használod a mütét után.
Másrészt olyan nincs, hogy valakinek nem lehet többször műteni a szemét!

De van olyan, hogy nem lehet műteni többször a szemet. A szaruhártyám " nem bírna ki" még egy műtétet.
Egyébként en is úgy gondolom, hogyha ennyire veszélyes lenne használni a szemcseppet, akkor nem írta volna fel. Pláne nem műtét után. Remélem ez amolyan minden gyógyszernek, szemcseppnek stb van valamilyen kockázata.

Nyugi, óvatosan cseppents, tényleg csak egy cseppet.
Én a heti adagot 3 nap alatt belelocsoltam a szemembe, ezért nem dicsértek meg a Sasszem klinikán,de nem lett semmi bajom tőle.
Persze,ez olyan, mint minden más gyógyszer,fellépHETnek mellékhatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!