Miért gondolják az optikusok, hogy majd ők a speciális rongyukkal tisztára törlik a szemüveget?
Minden új szemüvegnél ez megy, és minden alkalommal ha állítani kell a kereten. “Majd ők megtörlik”
Az évek óta, de legyen csak napok óta ott levő, poros zsíros rongy majd segít.
Ha egy nap csak 20 ember zsíros szemüvegét megtörölték vele.
Mindig dzsuvás marad. Mindig. Még ha bent ez nem is annyira látszik, de ha kimegyek a napfényre, már igen.

És milyen igazad van. Én ma voltam állítani a szemüvegen és ott törölgette. Mondtam, hogy nem kell, de mondta, hogy ezt megszokták csinálni, hogy tiszta legyen. :) Azt mikor kijössz az optikából fejrebuksz olyan foltosra törli.
Én úgy szoktam törölgetni, hogy a képernyő elé ülök és egy fehér hátteret nyitok meg, így biztosan minden foltot lehet látni. Néha csak száraz mikrokendővel, ha nincs kedvem bibelődni, valamikor meg előtte bevizezem egy kis szappan és utána jön a képernyős törölgetés. :) Mert, ha csak natúrba törlöm a szobába akkor nem látszódik, hogy marad-e folt vagy sem, de a szemet mégis irritálja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!