A kontaktlencsénél mennyire számít a görbületi érték pár tizedértéknyi eltérése?
Figyelt kérdés
Nekem 8,7-et mértek,a 8,6-os vagy a 8,9-es már kellemetlen lenne érzés volna?2012. jan. 29. 18:36
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Hát nekem az a gyanúm, hogy számít, ha abból indulok ki, hogy a hajszálhoz képest töredéknyi vékonyságú kis szösz is mennyire érezhető, de inkább optikust kéne kérdezned.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Nem igazán számít. Nekem is volt már mindenféle lencsém, nem éreztem különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Mit jelent a szemészeti beutalón a V. :0,5 érték?
Kb 0,5 dipotriás szemüveg kell, vagy 50%-os a látásom?
Szemészeten voltam, kaptam egy rövid diagnózist, de nem mindent értek belőle. Ért valaki itt ilyesmihez?
V: 2 mou (ilyen meghatározást én még nem láttam) fén (ezt értem) kv: csVIII -5cm (ezt is) TDIG: N/n finom hullámú horizontális mystagmus (ezt is nagyjából...) od: elhúzódott értölcsér, mac-ban pigmentegy osin: elszürkült lencse Köszi ha valaki megfejti. :)
Színezett kontaktlencsénél mire vigyázzak?
nem tartós használatra kell,csak ilyen macska szemeket akarok 1 buliba :D))
Ez normális kontaktlencsénél?
szóval,tegnap délelőtt óta van,havi lencse,az optikus azt mondta h folyamatosan szoktassam hozzá a szemem ,tegnap két óra ,ma három. a tegnapiból 3 óra lett a maiból meg 8. már kivettem,de kb a 6.-7. órától olyan érzésem volt,mintha 1 szempilla belement volna a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!