Hogyan lehetséges, hogy mindegyik gyorsétteremben MINDIG ugyanazt a minőséget kapod?
Figyelt kérdés
Mindenhol más és más emberek dolgoznak, de sosem sütik túl a kaját, stb.2019. okt. 31. 19:46
1/4 anonim válasza:
A indig az kis túlzás, kaptam már odakozmált zsemlét vagy kimeredt husit. De többnyire valóban egyenletes a minőség.
2/4 anonim válasza:
Azért, mert recept alapján készülnek a szendvicsek, pontosan le van írva, hogy mit hogyan hova.
3/4 2*Sü válasza:
Valóban ingadozik a minőség, bár szűk keretek között. De egyrészt az alapanyagok minőségére, összetételére is nagy gondot fordítanak. Másrészt a konyhai eszközök is ugyanazok. Harmadrészt az elkészítési mód, a recept is ugyanaz. Ha most te egy ugyanolyan összetételű húspogácsát ugyanolyan teljesítményű és felépítésű sütőn ugyanannyi ideig sütsz, akkor az eredmény is (közel) ugyanolyan lesz.
Egyébként nyilván előfordul, hogy odasütik a húst, csak éppen az a selejtbe megy, nem a kajádba.
4/4 anonim válasza:
Elég sokat dolgoznak ők azon, hogy ez így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!