Menstruáció előtt 10 nappal?
Kapcsolódó kérdések:
Valóban átverhet a teszt?
A ciklusaim 28 naposak, 1-2nap eltéréssel. Érdemes tesztet csinálnom esetleg? Nem szedek fogamzásgátlót, semmi fogamzásgátló módszert nem alkalmazunk, kisbabát szeretnénk. Valakinek valami tapasztalat,ötlet vagy bármi?!
Tudom, hogy így egyelőre nem hat, de szabad folytatnom? Már 3 szemet bevettem. Sajnos csak később kaptam receptet, így a ciklusom elején nem tudtam elkezdeni.
Esetleg 1-2 nappal lerövidíteni, fontos dologról lenne szó ùszásom lenne de tampont nem használhatok, túl sokszor hiányoztam és a tanárnő nem nézné el.
Tudom azt, hogy vörösbor és a forró fürdő megindítja! Valaki biztosat mondjon már nekem! Csak értelmes válaszokat fogadok el!
Teszteltem is, negatív lett. Viszont a mellbimbóm körül fehér kis pöttyök vannak, amiből ha megnyomom valami jön ki belőle, nemtudom hogy idáig voltak-e nem nézegettem. Ez mire utalhat? Terhes nem lehetek ha megjött és negatív lett a teszt ugye?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!