Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyémi hány éves?

Gyémi hány éves?

Figyelt kérdés
Kozák ,,Gyémi" István (Kis Grófó öccse) hány éves?
2023. máj. 27. 11:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Mire való a 102-es telefonszám?

Felhívtam és zene szólt benne visszont csak oneról hívható. Fontos!!!! Ne hívd fel mert emeltdíjas!!!!!

Angol emelt érettségi tapasztalatok?

Sziasztok Holnap megyek angolból szóbelizni emelten, és érdekelnének a Ti tapasztalataitok. Ha elakadok mennyire segítenek? Az elején miket kérdeznek? És még az érdekelne, hogy amikor nekem kell beszelni egyedül ott kb hány percet kell beszélni?

Rendelt valaki iSweep Robot porszívót külön ajándékkal?

Reklamáltam, mert hiányosan érkezett a termék, az email amit kapcsolattartóként megjelöltek, elérhetetlen. Ilyenkor mi a teendő? Vagy így jártam és megszívtam?

Mit kapok otthonból való szökésért?

Utálom ezt a helyet, ezért is gondoltam hogy megpattanok...

Kémia szóbelin a hajamat tudom hogy össze kell kötnöm, de van frufrum is, azt is el kell csatolni?

A kísérletet a kidolgozási idő alatt kell elvégezni vagy ott a bizottság előtt, vagy ezt mondani fogják ott? Ha új tételt akarok húzni azt ott rögtön kell, vagy miután letelt a 30 perc és oda hívnak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!