Van az anotalkhoz hasonló beszélgetős oldal?

válasza:

válasza:#1 Én meg pont hogy meglepődtem mennyire beszélgetnek, magukról is, idegenekkel. És van rá igényük, ezért van annyi chatelős oldal.
A kérdésre viszont választ nem tudok adni. Az anotalkhoz hasonló oldalt nem tudok.

válasza:

válasza:"Anotalkon csak melegek szoktak lenni ..."
Tényleg? Ezt valószínüsítem onnét tudod, hogy kerestél már partnert az AnoTalk-on, viszont akkor magadra is állítod, hiszen te is bele tartozol közéjük, vagy bele tartoztál!
Vannak normális emberek, bár mostanába nem találkoztam olyanokkal, így december vége-tavasz közepe közt több beszélgetésben órákig beszélgettem más emberrel, igen, az AnoTalk-on!
Van egy másik oldal, de most nem tudom az elérhetőségét, mivel nem érdekel az az oldal, megmaradtam az AnoTalk-nál, hiszen a másik tán még rosszabb, de semmivel sem jobb, mint az AnoTalk. A lényege annak is ugyanaz, van egy ugyanolyan kereső funkciója, és ugyanúgy ismeretlenekkel beszélgetsz, ugyan az, és így semmivel sem jobb.
Nem tudom, ez így a végére eszembe jutott, hogy mijen jó lenne ha lenne egy olyan választó, hogy hülye vagyok - normálisan szeretnék beszélgetni, és így bennelennének a hülye vagyokban 200-an, hát a másikban? Abban meg lehet, hogy 2-en, de lehet, hogy idővel megjönne a kedvük az embereknek az AnoTalkhoz így. De most komolyan! Ha lehetne nemi identitást is jelölni, csak valahogy el lehetne különíteni a hülye és a normális embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Fiatalokból álló csapatnak, olyan program, ahol akár lehetőség van egy kis beszélgetésre, egymás megismerésére, akár kettesben, akár csapatszinten, DE közben van más program, játék, stb. is ami viszi előre az egészet, és mindenki jól érzi magát, van sikerélménye, stb....
Ha van és tudtok, akkor mi az?
Sziasztok! Van ehy olyan kérdésem hogy milyen rendszerességgel vannak a TheVr reggeli beszélgetős stream-jei? melyik napokon és mettől meddig tart?
12 éves fiú vagyok, és a barátnőmmel szeretnénk játsszani vmit facebookon, mikor már eleget beszélgettünk, de nem tudunk mit kitalálni. Előre is köszönöm
Olyan beszélgetős oldalokat keresek mint pl.: anotalk
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!