Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történt a facebook marketpl...

Mi történt a facebook marketplace el?

Figyelt kérdés
Teljesen megváltozott amiket felraktam dolgokat eladni eltüntek, meg ha rá keresek valamire nincs annyi találat.

2024. febr. 14. 14:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
"Nincs személyre szabva számodra a Marketplace használati élménye. További információ" ezt írja meg mindig bekell állítani budapest re a helyet.
2024. febr. 14. 14:29
 2/11 A kérdező kommentje:
valami francia párizs marketplace t ad be
2024. febr. 14. 14:34
 3/11 A kérdező kommentje:
valaki tudja?
2024. febr. 14. 15:28
 4/11 anonim válasza:
A Facebooknál valamit elcsesztek megint, próbáld meg a beállításokból előhozni a marketplace-t.
2024. febr. 15. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálam ugyan ez... sikerült helyreállítani?
2024. febr. 15. 21:00
 6/11 A kérdező kommentje:
2024. febr. 16. 04:16
 7/11 A kérdező kommentje:
nekem sikerült
2024. febr. 16. 04:16
 8/11 anonim válasza:
100%

- Beállítások

- Tevékenységeid és Jogosultsagaid menupont

- Adathasználat a facebook élmenyékhez

- Marketplace melletti frissítés

Ott rámész hogy hogy elfogadod hogy használja az adataidat Így minden adatod és előzményed visszaáll amit a Marketplacen használtál!

2024. febr. 22. 17:39
 9/11 anonim válasza:

Nekem az "Adathasználat a facebook élmenyékhez" menüben meg se jeleníti a marketplace-t csak a Gaming -et, amit nem is használok...

Valakinek ötlet?

2024. máj. 28. 17:35
 10/11 anonim válasza:
Velem is ugyanez van mint a legutobbival..
2024. jún. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hova tunt a marketplace?

Valaki nem tudja esetleg mi lett vele vagy hogy lehet visszahozni? Van akinek meg mukodik, es tudom hogy fb liteon elerheto, de ott egyszeruen annyira "gagyi" hogy hasznalhatatlan. Hol tudom igazolni hogy megvagyok 18, ha emiatt nem lenne jo esetleg?

Ennyire próbálnak fejlődni a külföldi marketplace csalók?

Mikor felrakok egy hirdetést rögtön megtalálnak. Sokszor olyan magyar neves és képes profilokkal,hogy elsőre tök hétköznapi rendes emberi személynek méz ki aztán bukta pláne a kommunikációnál most egy igaz orosz névvel író csaló írt már most pontos magyar címet is ír...

Miért nem találom Facebookon a Marketplacet?

Már egy pár hete nem találom és nem adtam el és nem is vettem semmit, nem csinaltam semmi szabálysértést szerintem.

A marketplace-n miért nem enged eladó lakást hirdetni?

Ha a lépéseket elvégzem, csak kiadó lakást enged meghirdetni, már ezerszer próbáltam. Köszönöm a tippeket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!