Mi történt a facebook marketplace el?

válasza:- Beállítások
- Tevékenységeid és Jogosultsagaid menupont
- Adathasználat a facebook élmenyékhez
- Marketplace melletti frissítés
Ott rámész hogy hogy elfogadod hogy használja az adataidat Így minden adatod és előzményed visszaáll amit a Marketplacen használtál!
Nekem az "Adathasználat a facebook élmenyékhez" menüben meg se jeleníti a marketplace-t csak a Gaming -et, amit nem is használok...
Valakinek ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Valaki nem tudja esetleg mi lett vele vagy hogy lehet visszahozni? Van akinek meg mukodik, es tudom hogy fb liteon elerheto, de ott egyszeruen annyira "gagyi" hogy hasznalhatatlan. Hol tudom igazolni hogy megvagyok 18, ha emiatt nem lenne jo esetleg?
Mikor felrakok egy hirdetést rögtön megtalálnak. Sokszor olyan magyar neves és képes profilokkal,hogy elsőre tök hétköznapi rendes emberi személynek méz ki aztán bukta pláne a kommunikációnál most egy igaz orosz névvel író csaló írt már most pontos magyar címet is ír...
Már egy pár hete nem találom és nem adtam el és nem is vettem semmit, nem csinaltam semmi szabálysértést szerintem.
Ha a lépéseket elvégzem, csak kiadó lakást enged meghirdetni, már ezerszer próbáltam. Köszönöm a tippeket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!