Hogy tudnék pénzt gyorsan keresni és elköltözni?
Az okot nem részletezném ha nem muszáj. Röviden tényleg annyi, hogy szeretnék minél hamarabb elköltözni otthoról.
20L vagyok, nem túl szocializált, de becsületes és lelkiismeretes. Végzettségem 10.osztályig van, a középiskolát nem fejeztem be. (Ha elköltöztem és anyagilag kicsit stabilabb vagyok estin mindenképpen szeretném majd befejezni)
Nincs túl sok munkatapasztalatom, (voltam már tanulóként cukrász, eladó, csomagoltam és ruha üzletben dolgoztam egy ideg, de egyik sem tartott túl hosszú ideig) így önéletrajz alapján (aminek megírásában pocsék vagyok..) nem nagyon találok semmit, nem is nagyon hívnak vissza... Volt egy-két munka ami nem bejelentett ahol ki se fizettek rendesen/nem a megbeszélt összeget kaptam.
Egy stabil állást szeretnék hosszú távra, ha arról van szó 12 órás műszak, váltott beosztás vagy hétvégi munka se lenne rossz. (Rosszlányok vicceket meg hasonlókat nem kérek, bejelentett, tiszta munkát szeretnék még ha az nem is több mondjuk csákó hajtogás)
Tudnátok írni helyeket, ötleteket vagy esetleg saját munkahelyet ahová tudnék menni? (Budapest II-III.kerülethez lehetőleg közel)

Bármilyen gyárba jelentkezhetsz vagy takarítónak, ezeknél elég a nyolc általános.
Harmadik kerületben van egy rakás gyár pl a Festo, oda is mehetsz.

#1 Sajnos ezekből nehéz, már-már lehetetlen kiszűrni mi a valós... Ráadásul nem tudnám vinni a holmijaimat sem, amik maradni nem maradhatnának.
#2 Később tervezem, jelenleg nem opció. Nyár végéig legkésőbb le szeretnék lépni itthonról (de mint írtam a középiskolát később be szeretném fejezni, mert hát az érettségi mégiscsak egy ilyen minimum cucc már)
#3 Köszi ezekre ránézek! Remélem van ahova kell ember..
#4 Igen, erre én is rájöttem. De mint fentebb is írtam nincs túl sok tapasztalatom, így nem tudom hova mehetnék
#5 Na igen... Ezek nekem is sántítatanak... Biztos van ilyen is, de a szerencsémet nézve előbb fognék ki emberkereskedőket...

Konkrét munkahely: McDonald's, Burger King, Spar, Lidli, Aldi, Tesco, CBA. Önéletrajzodat is mi küldjük be?
Profession.hu

Bármelyik gyár(igaz rabszolgamunka), árufeltöltő melók, wolt/foodora futár biciklivel, takarítás, gyorsétterem, éttermi mosogató, postás. Ideiglenesen bármi jó, míg nem tudsz pénzt szerezni, elköltözni, és megalapozni azt, hogy tanulhass legalább estin.
Én is magamnak alapoztam meg a tanulást. Ma már több szakmám van, és egyetemre járok. Soha senki nem nyomott be egy munkahelyre sem. Mindent én intéztem mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!