Érdemes-e munkaügyi bíróságra fordulni az alábbiak miatt?

válasza:

válasza:Mégis mire fel mennél bíróságra?
Ráadásul fel is mondtál szóban, akkor mi a problémád? Ezt akartad...

válasza:Esélytelen.
De mégis, ha lenne is esélyed, akkor mit szeretnél elérni?
Kapcsolódó kérdések:
Munkahelyi zaklatásról illetve öltöző területen lévő kamerákról lenne szó főleg. Nem rég észre vettem, hogy az öltöző részen is van kamera ami jól lát minket, hozzá teszem lenne rendes öltözőnk de a közvetlen felettesünk nem engedi használni, jobban preferálja ha az...
Januárban dolgoztam egy cégnek, januárban nem fizették ki a munkabérem, februártól az igaz, hogy már ténylegesen nem dolgoztam mindig csak igérgették, hogy ekkor meg akkor lesz munka, de viszont se felmondást, se egyéb kilépő papírt nem kaptam, így elvileg kijárna az...
Tud valaki konkrét esetről? Adott munkahely ott csal, ahol csak lehet, de hogyan lehet ezt bizonyítani? Ne azt írjátok, hogy csak mondjak fel és kész, ez tiszta sor, de a kérdés leginkább elméleti, csak mert szóba került valakivel, de a hangfelvétel volt az egyetlen...
Dolgozok egy helyen, ahol érdekes dolgok vannak. - Szabadságot nem fizetnek, havonta adnak 2 napra (ha kérsz, ha nem) 6 ezer ft-ot. - a bérpapír amit kapunk közel sincs a valósághoz, rajta van egy feltüntetett összeg, ami valószínűleg a minimálbér, mert azzal...
Ha már megvannak a tanúim,érdekelne hogy mi a következő lépés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!