Mit jelent a PM?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
metinen szokták ezt írni,amikor ír valaki valakinek (súgás,PM)
2011. máj. 5. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
PM= Post Message vagyis üzenet.
2011. máj. 5. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
PM=Private message=Privát üzenet
2011. máj. 5. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
PM = Post Meridian = délután
2011. máj. 5. 22:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) én gates of andaronon szoktam látni
2011. máj. 6. 18:39

További kérdések:

Milyen autót nézzek ebben a helyzetben?

Sziasztok. Első autóm vásárlása előtt vagyok. A kisleány álmom mindig is egy Mini Cooper volt, viszont a realitást nézve, most ebben az élethelyzetenben ez nem éppen a legbölcsebb választás. Maga a vétellel nem lenne probléma viszont a piszok drága fenntartás, nem...

Mi a franc ez a youtube csatorna?

a minap találtam ezt a csatornát. Csak egy egyszerű meme/sh*tpost csatornának tünt, de annyira bizarok a videók amiket csinál(nak) hogy szerintem én nem fogok ma már aludni

Mást is szívat a 22.bet fogadási oldal? Engem nem enged hozzáférni a pénzemhez...

Amíg befizet az ember, addig semmi probléma, de ahogy lenne egy nyeremény, amit kiutalna az ember, egyből letiltják a kifizetés lehetőségét és olyan képtelen fotókat kérnek, ahol nem csak én és az igazolványom látszódik, de még a számítógép is, rajta a security email...

Autósok!Mennyi büntetést kaptatok eddig össz. pénzösszegben és hány éve van jogosítványotok?

Nekem 8 éve van jogsim és kaptam egy gyorshajtás(120Euro)csekket.Nagyon rosszul esett. Sajnos figyelmetlen voltam, és az útszakasz fizetős lett külföldön.

Mit csináljak technikum után?

Sziasztok! Jövőre végzek a technikumban, most érettségiztem. Szeretnék minél hamarabb saját lábra állni, és elköltözni itthonról. A hely már megvan, albérletet nem kell fizetnem, csak rezsit. Egyetemre nem hiszem hogy szeretnék menni, legalábbis ezen a területen amit...

Hogyan tudtátok megszokni a harapásemelőt?

Metszőfogaim mögé kaptam tömőanyagból 2 harapásemelőt. Most kicsit el vagyok keseredve. Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, arra hogy megtanultatok-e beszélni stb. Én most össze sem merem zárni a fogaimat (ugye csak ott elől ér össze) mert félek hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!