Szerintetek hogy menjek az utcán?
Figyelt kérdés
hát az lenne a kérdésben tudom hogy fura de még nem "saját menésem az utcán hogy csináljam a:kezemet lobálva nézek össze vissza és csak úgy a ballagjak vagy b:egyenes hátal csak a lábam mozogjon mint a katonaságban utolsó c: ne törödjek semmivel ahogy jön (a barátnőm azt mondta hogy az is jó ha pl meleg van fürdöruhában de szégyenlős vagyok ezért inkább ezt nem csinálom ) amugy azért kellene a tanács mert olyan furán néznek rám az emberek mikor megyek az utcán pedig én "nem csinálok" semmit légyszi segitsetek :) fontos lenne .2012. febr. 1. 17:17
1/9 anonim válasza:
Hogy jön ide a fürdőruha? Egyébként miért nem kérdezed meg a barátnődet, hogy szerinte mi a baj a járásoddal? Lehet, hogy nem is azért néznek rád furán.
2/9 A kérdező kommentje:
hát szerintem igen mert egyszer összesugtak hogy mint egy kacsa és egy dömper keveréke , és én már nem merek a barátaimtól kérdezni mert mindig azt mondják 75-ös iQ (az vagyok de ez nem vicces:( )
2012. febr. 1. 17:29
3/9 tetro válasza:
80-as IQ alatt értelmi fogyatékosnak számítasz...
4/9 anonim válasza:
Megpróbálhatsz "szépen" járni, de ha olyan a testalkatod, akkor úgyse fog sokáig menni. Próbálj meg sportolni valamit, az biztos segít.
5/9 A kérdező kommentje:
2. válaszadó nem jól mondod és nem csufondáros megjegyzéseket kértem , és a dömper nem dagatságra mondták mert 53 kg vagyok és 15 éves
2012. febr. 1. 17:48
6/9 tetro válasza:
nem csúfolásból írtam, csak hogy szerintem több kell hogy legyen az iq-d.
és tévedtem 70-től számít értelmi fogyatékosnak az ember.
7/9 A kérdező kommentje:
70-től az alatt mi majom ? :)mármint 70-ig és a kérdésre szeretné a válaszokat
2012. febr. 1. 18:03
8/9 anonim válasza:
Menjél csak lazán,nézzél össze vissza ahogy kell, és szard le,hogy ki miért néz meg az utcán, annak te is nézz jó mélyen bele a képébe, és majd benne is felmerül az a kérdés, ami benned is, hogy mi a francot néznek meg engem, ilyen apróságokkal nem érdemes foglalkozni, sokkal nagyobb problémák is lesznek majd az életben annál,mint hogy a járásoddal kapcsolatban traktáld magad..ez az én véleményem..cső
9/9 A kérdező kommentje:
kösz :) és ez eltér az előző kérdéstől de megtudnátok mondani hogy melyik jobb egy olyan lány aki "tökéletes" vagy egy olyan akinek vannak hibái de "igazi".mert mindenki a plázacica csajokkal akar járni és ez kezd idegesíteni .köszi a válaszokat :)
2012. febr. 1. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!