Meddig van nyitva hétvégén a vámospércsi converse-s?
Figyelt kérdés
úgy tudom 1ig, de nem vagyok benne biztos.
Köszönöm előre is a válaszokat :)
2013. febr. 15. 22:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
OTP-s bankkártyák között van hétvégén átutalás?
Ha szombaton küldök egy másik OTP-s kártyát pénzt az még aznap 4 órán belül megérkezik?
A hétvégén csajbulit tartok és tudnátok ajánlani vmilyen szórakozást? Többi lent
Mivel nem rég óta ismerjük egymást, ezért szorulok a segítségetekre. 2 barátnőm nálam alszik és azt szeretném h jól érezzék magukat nálam. Ez csak végső esetben alkalmaznám, ha nem tudnánk mit csinálni. Ezért tudnátok ajánlani vmilyen jó játékot vagy vmi mást,amivel...
Mit tudtok hétvégén nyitva van a Józsefvárosi piac?
Előre is köszönöm.
Nem rég vettek fel az új munkahelyemre, de hétvégén (p, sz, v) elszeretnék menni síelni. Na, már most ezt nem jelenthetem így be, mert el is...
Milyen jó indokkal engednének el?! Mit mondjak, hogy biztosan elmehessek... (sajna már ki van fizetve minden, és le van zsírozva lemondani nem tudom, és bebukni sem szeretném! )
Általában hétköznap és hétvégén hánykor keltek fel ill. fekszetek le aludni?
Kort és nemet is írjatok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!