A Hooligans-nek melyik száma az amikpr a videoklipben egy lila vagy valamilyen busz van? Nem biztos, hogy van ilyen csak regebben asszem a tvben lattam rtl-en talan. Emlekszem, hogy imadtam es nem hagy nyugoni:||

válasza:Te,nem a Pély Barnát mondod?
"Ha volna még,ha volna még"
Az olyan buszos..
Ebbe van busz: www.youtube.com/watch?v=y0wmR_p_tTU
Esetleg még erre gondolhattál: www.youtube.com/watch?v=fYkIR8FTIUc :D ha még eszembe jutna valamelyik klip akkor linkelek..;)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
és Glóriett lakótelepre?
Ma reggel elájult a buszon ami még "rendben" is lett volna, mivel a tömeg meg a levegőhiány okozhat ilyeneket. De már a suliban is nagyon rosszul érezte magát egész nap szédült meg alig bírt enni. Evett csak nagyon hányingere volt és abbahagyta. Haza nem busszal...
Hogy telik egy-egy napotok, különböző beosztásokban értelemszerűen? Sok "kényszerpihenő" van? (Bent kell lenni, de minek alapon).
kerestem aztán nem találtam sehol
Esetleg itt tudna nekem segíteni valaki? Az érdekelne, hogy 2-3 fiatal lány (17-22) hogyan juthatna el az Aranypart kempingtől a Petőfi Sétányig, illetve vissza. Mindez este/éjszaka, mert bulizni mennénk. Busz tudomásom szerint este 10-ig közlekedik. Vissza hogyan?
Albérlet választás szempontjából lenne fontos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!