Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Hooligans-nek melyik száma...

A Hooligans-nek melyik száma az amikpr a videoklipben egy lila vagy valamilyen busz van? Nem biztos, hogy van ilyen csak regebben asszem a tvben lattam rtl-en talan. Emlekszem, hogy imadtam es nem hagy nyugoni:||

Figyelt kérdés

2014. máj. 18. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Te,nem a Pély Barnát mondod?

"Ha volna még,ha volna még"

Az olyan buszos..

2014. máj. 18. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem.nem az.valami turne busz ffele van benne.ajj nem hagy nyugodni
2014. máj. 18. 22:00
 3/4 anonim válasza:

Ebbe van busz: www.youtube.com/watch?v=y0wmR_p_tTU

Esetleg még erre gondolhattál: www.youtube.com/watch?v=fYkIR8FTIUc :D ha még eszembe jutna valamelyik klip akkor linkelek..;)

2014. máj. 19. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Menj Tovább-ra gondolsz. A Bajkeverők zenéje volt, ők járták az országot egy rózsaszín Robur-ral.
2014. jún. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

SOS! A barátnőm rosszul van, mit csináljak?

Ma reggel elájult a buszon ami még "rendben" is lett volna, mivel a tömeg meg a levegőhiány okozhat ilyeneket. De már a suliban is nagyon rosszul érezte magát egész nap szédült meg alig bírt enni. Evett csak nagyon hányingere volt és abbahagyta. Haza nem busszal...

Senki nem tud itt buszvezetői munkarendeket írni? Milyen beosztásban dolgoznak a buszsofőrök? Írjatok már PLS.

Hogy telik egy-egy napotok, különböző beosztásokban értelemszerűen? Sok "kényszerpihenő" van? (Bent kell lenni, de minek alapon).

Nyári Siófokon belüli közlekedésről melyik kategóriában tegyek fel kérdést?

Esetleg itt tudna nekem segíteni valaki? Az érdekelne, hogy 2-3 fiatal lány (17-22) hogyan juthatna el az Aranypart kempingtől a Petőfi Sétányig, illetve vissza. Mindez este/éjszaka, mert bulizni mennénk. Busz tudomásom szerint este 10-ig közlekedik. Vissza hogyan?

Dorogon hol áll meg a Suzukis, és a Kirchoffos busz?

Albérlet választás szempontjából lenne fontos.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!