Luluka97 kérdése:
Szerintetek jó olyan emberrel chetelni akit személyesen nem ismer az ember?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 13:32
1/1 sangie válasza:
Először is győződj meg arról , hogy biztosan azzal beszélgetsz e akinek mondja magát az illetőés nézz utána egy kicsit.
Húzd be a képét a google-ba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Mondanátok sztereotípiákat amiket a legtöbb ember ismer?
Szóval valami olyan kéne, amit mindenki felismer anélkül, hogy megmondanám, kikről beszélünk. Népcsoportok, nemzetek vagy ilyesmik, szóval ne konkrét személyről. Köszönöm!
Van olyan ember rajtam kívül, aki úgy megy egyetemre, hogy SENKIT nem ismer onnan?
De szó szerint senkit. Debreceni vagyok, Pestre megyek. És kicsit parázom, h egy ismerős arc se lesz gólyatáborban.
Kb minden ember aki még nem ismer vagy nem annyira ismer előre elítél. Mit tegyek?
Mert apukám egy híresebb sport edző Magyarországon és mindenki előre elítél h milyen nagyképű vagyok meg stb.. amikor ez nagyon nem igaz.. nem vagyok nagyképű hiszen nekem még nincs semmire az lennem! Apukám miatt pedig pláne nem vagyok nagyképű! Nem rég egy lány...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!