Dracomania?
Szia!
Nekem a párom gyűjti, a 32 db-os kollekcióból van olyan, ami dupla, illetve tripla számban van meg, de nem adja fel, mindig cheetost vesz, hátha megtalálja azokat benne, amik hiányoznak.
Kérdés ezzel kapcsolatosan: Van-e olyan közületek (ez rátok is vonatkozik, kik majd később kukkantok majd az oldalra, no és persze regisztráltok is :D..), akik csereberélnének, illetve vennétek ilyen módon kártyákat? :) Minden eshetőség érdekel, szeretnék a páromnak örömet okozni... :)
Minden e-mailre válaszolok, írjatok nyugodtan. :)
Ancsa
Mellesleg a kérdésre a válasz, jópofaságnak tartom, főleg a kisgyerekek örülnek minden új kártyának. Fombornyomtatásúak a kártyák, és a grafika is szép rajta.
Bár nagyon bosszantó, hogy a minap 10 Cheetost vettem, és 8-ban nem volt kártya. Ilyen dologgal ki találkozott? Elég idegesítő dolog tud lenni, és már nem is egyszer fordult elő, ráadásul ki sem lehet tapintani a zacskóban, hogy van-e benne ténylegesen, avagy nincs.
Már nem is merek venni.. (finom, meg minden) de nem akarok belőle sokat bespájzolni.. :D (De azért kész átverés, hogy nagyon sok zacskóban nincsen, aztán meg milyen reklámja, sőt internetes játéka is van.., csak hogy minél többen vegyék, aztán a kedves vásárló koppanjon egy nagyot, hiszen nem a rágcsa miatt veszik oly sokan, hanem a kártyákért.)
szerintem is nagyon szép rajta a grafika, és én is gyűjtöm őket:)
de tényleg az a baj velük hogy sok cheetos chipsben nem található kártya.
Nekem van több cserélni vagy eladni való kártyám is, ha ezek kellenek valakinek, szóljon: 1,2,3,4,10,18,19,21,22,23,27,28,29,31
Én pedig szívesen vennék: 16,24. Ha ezek megvannak valakinek, írjon, és biztos megegyezzünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!