Cosplay próblémám lenne!?
Közeledik a Con és szeretnék be öltözni! De fogalmam sincs minek. Szeretnék egyszerű pénztárca barát ötleteket de neten nem találtam 1-et se nem szeretnék vele versenyezni meg semi csak jó lenne be öltözni (narutoval és a sablon animékel nem vagyok jobban pl.:bleach,dragon ball ezekből semi képp nem szeretnék cp-ni) uthogy szeretnék itt segítséget kérni. 155cm magas vagyok barna nagyon rövid hajú és zöld szemü.
Tudnátok nekem ilyen karaktereket írni?
One piecet se szeretem! Xd
Tudom de az a baj hogy akine be öltöznék pl.:Attack on titan Levi
Az azért nem kis pénz meg ha kézzel varok is drága és sok munka lenne vele. Ezért szeretnék meg halgatni ötleteket mert lehet hogy írnak pár olyat ami nagyon meg tetszik és könnyű a kivitelezése meg olcsó stb! :)
Azért az az igazi, ha szereted is a karaktert, így ismeretlenül nehéz választani helyetted, lehet, hogy nem is láttad azt a sorozatot, animét stb amit én javasolok.
De itt van néhány egyszerű, varrást nem nagyon igénylő ötlet:
Adventure Times - Fiona
Life is Strange - Max
Super Sonico egyszerűbb ruhái
Death Note - Amane Misa
Anohana- Menma
Egy fehér felsőből, fehér anyagból könnyen meglehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!