Megbuktam a második kresz vizsgán is, saját hibámon kívül. Valakinek valami tipp?
mi az, hogy nem hagyhatta, hogy megnézd? Gépen vizsgáztok.. rányomsz az ujjaddal a piros X-re és kidobja a hibákat.
Inkább tanuld meg normálisan, mint hogy másokat hibáztass!
Valamit tisztázzunk. Legközelebb írd oda a kérdéshez, milyen választ szeretnél, ha csak neked tetszőt akarsz látni.
A mi válaszaink értelmesek, s biztos vagyok benne, hogy nem történhetett csalás.
És olyan sincs, hogy nem engedték megnézni a válaszokat, mert a rendszer maga lehetővé teszi.
Ott helyben nem tudnak belenyúlni a rendszerbe. Ez teljes képtelenség. Tudom!
Mi is volt a kérdésed? Ja, hogy adjunk tanácsot. Mire? Arra nem tudunk, hogy a kitalált csalási elméletedet hogyan kellene kiverni a fejedből.
Mondom, hogy teljesen képtelenség. Nem hasamra ütök, nem naív gyerek vagyok, hanem TUDOM. Buta sem nagyon lehetek, legalábbis eddig nem butaságomért fizettek.
De! Tegyük fel, buta vagyok, s csalnak. Tegyük fel, hogy ez lehetséges. Mit tanácsoljak neked. Várj csak! Megvan. Tegyél feljelentést. Nem lesz benne örömöd.
Vizsgázz máshol.
Egy kérdés. Ugyanazon a vizsgán sokan buktak? Vagy csak neked hamisították meg az eredményt?
Őszintén nem tudom, a nevetésről sírjak, vagy a sajnálkozás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!