Szerettem volna Angliaban tobabbtanulni, elorehozott emelt erettsegit is csinaltam 80%-ra, illetve felsofoku nyekvvizsgam is van es az IELTS nyelvvizsgara keszultem de kilepett az EU-bol az orszag, eselytelen igy mar?
Figyelt kérdés
ösztondijja akartam kimenni vagy olyan diakhitellel amit nem kell visszafizetni.Errol a ket lehetosegrol tudtam,de igy mint international student gondolom csak penzert tudnek menni vagy sehogy2016. jún. 28. 08:02
1/5 anonim válasza:
Még nem léptek ki az EU-ból! Tessék figyelmesebben olvasni a híreket!
2/5 A kérdező kommentje:
Igaz,meg nem vegleges.Akkor ugy kerdezem,erdemes most tovabbtanulni Angliaban? Jelentkzzek jovore?
2016. jún. 28. 08:48
3/5 anonim válasza:
Ezt most még senki se tudja megmondani.
Az ésszel szembe mennek, visszacsinálnák az egészet, kérdés, hogy melyik politikus fogja fölvállalni nálunk, hogy sztornózza a dolgot és ezáltal elvágja a saját politikai karrierjét. Szerintem egyik sem lesz elég tökös.
Gyanítom, hogy elindítják a folyamatot és valahogy szépen lassan megpróbálnak kihátrálni belőle, viszont jelentősen veszítenek a pozíciójukból. A többi ország meg kárörvendően fogja fúrni őket.
Az tuti, hogy baromira megszívja mindenki.
Szerintem ha jövőre akarsz menni, akkor jelentkezz, reméljük, hogy aki már kint van, azt nem szívatják meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Èrtem,vegul ugy dontottem hogy nem megyek kulfoldre tovabbtanulni,tul bonyolult es nem biztonsagos.Magyarorszagon elvegzem inkabb az egyetemet es majd dolgozni megyek ki.Ez egy biztonsagosabb ut szerintem.
2016. jún. 28. 11:08
5/5 anonim válasza:
Szerintem inkább próbáld meg, hogy mindezek ellenére külföldre jelentkezel. Én otthon végeztem el a bsc-met mscre meg kijöttem, és ezerszer jobb az oktatási rendszer mint nálunk. Már bánom, hogy otthon csináltam a bsc-met. Jó itt is vannak, egyetem és egyetem között különbségek, mint otthon is, de jobban megéri szerintem ha megpróbálod. Valamint az biztosnak tűnik, hogy a kilépési folyamat legalább 2 évig fog tartani, és ez idő alatt UKre érvényes uniós szabályozások megmaradnak. Így, hogy ha jövőre felvételizel szerintem nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!