Miről szól Leiner Laura Valahol című könyve?
Én csütörtökön olvastam ki.Nekem nagyon tetszett (mint az osszes tobbi) Ugye az a kerdes h Tomit vagy Markot valasztja .Markot valasztja .A tortenet mar a legelejen elarulja es innen varjalodik tovabb a tortenet.Aszadekkal tart a turnekon es titkos viszonyba kell lenniuk Balogh utasitasara mert Mark szempontjabol ez igy jobb .(ket dala ami inkabb arrol szol hogy milyen Beka nelkul...szoval amikor nincsnek egyutt.Aztan errol a viszonyrol az elejen senki nem tud .A tortenet inkabb Balatonon jatszodik, es aztan a szinpad mogott Geri meglatja Markot es Bakat csokolozni es levideozza oket-> megzsarolja hogy vagy ir neki egy dalt vagy tonkreteszi Markot
Bekat kozben behivjak a zenei suliba egy meghallgatasra .De az nem derul ki meg hogy ki tortent ott.
Ugye megzsarolja Geri marxi-ekat.Erre Beka felrakja a valaholt.Es oriasi botrany lesz belole

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!