Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 3-dik hónapoja miért nem...

Princ Nicole kérdése:

3-dik hónapoja miért nem láthatom ok nélkül a fogvatartott kedvesem?

Figyelt kérdés
Augusztus 11-én láttam beszélőn a kedvesem, azóta mindenféle indokkal nem kapta meg ami jár neki havonta velem a személyes találkozás a börtönben. Nem mondanak okot neki, de papírja sincs, miért ül bent még indok vádirat hiányában. most azt közölte velem, hogy a neki rendelt nevelője nincs, csak 2 hét múlva lesz, szabin van, ezért ők nem illetékesek semmilyen válaszra. Sztem a börötnben is vannak törvények, szabályok, amit a nevelőknek, meg a fegyőröknek is be kéne elvileg és gyakorlatilag is tartani...hol vannak a betartási szabályok? Most 1 ismerősöm kértem meg, vigyen ki a szóban hallott a barátom által bemondott beszélő időpontjáról, ami most sem tuti mikor lesz, de "rendkivüli szabit kért" én meg várakozom a lehetetlenre, a válaszra, ami nem jött meg eddig! Érdekes az is, miért vették tőle el a telefonját, pont amikor jelezte. hogy kb. 200 Ft van rajta, én meg rátöltöttem.

2016. nov. 7. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Lehet csak rád nem kíváncsi ès mással tölti a szemèlyes találkozót :(
2016. nov. 7. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos a párod hazudik, ha a nevelőtiszt szabadságon van,más nevelőtiszt helyettesítí,mindenhol, mindenkor. Olyan nincs hogy nincs nevelő ezt százezer százalékra mondom.
2016. nov. 10. 16:16
 3/4 anonim válasza:
0%
Írj 24/L
2016. nov. 25. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ok nélkül? És ezt mondtad az ügyésznek is?

Hogy okkal vagy ok nélkül, azt majd a bíróság mondja ki.

2018. szept. 22. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Az emberek, miért háborodnak fel azon, hogy ha egy magyarországi börtönben fogva tartott, a börtönben lévő körülmények miatt kártérítést kér, és a...

Kinek mi a véleménye? Sokan sok mindent, hallunk, olvasunk. És egyre több, és egyre nagyobb a fel háborodás. De miért? Mi előtt bárki is válaszolna erre a kérdésre. Én személy szerint a következőkel egyet értek, és én úgy vélem, hogy "...Nem tudom, ki hogy van...

Egy büntetés végrehajtási intézet, egy átlag ember számára. Kínzás, megalázó, ijesztő, vagy olyan jó mint egy üdülés?

Elsősorban a magyarországi büntetés végrehajtási intézetekre, és a magyarországi büntetés végrehajtási intézetekben uralkodó körülményekre gondolok. Például, túl zsúfoltság, napi átlag 23 óra bezártság, a nem megfelelő el látás. A nyaranta uralkodó túl forróság a...

A váci és a baracskai BV intézményekben milyen tanfolyamok vannak az ott fogvatartott raboknak?

A váci és a baracskai BV intézményekben milyen tanfolyamok vannak az ott fogvatartott raboknak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!