Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen sorrendben vannak a...

Antalaicz Ferenc kérdése:

Milyen sorrendben vannak a Dan Millman konyvek?

Figyelt kérdés

Most olastam el a Bekes harcos utjat, es szeretnem folytatni, mivel lattam, hogy Dan Millman-nek vannak meg hasonlo konyvei.

Tudna valaki segiteni, hogy melyik konyvel folytassam?

2016. dec. 20. 22:49
 1/1 anonim válasza:

Szia, a sorrend a magyarul is megjelent könyvei közül:

A békés harcos útja 1980; A békés harcos szent utazása 1990; Erre születtél 1994; A szellem törvényei 1995; Élj céltudatosan 2000; Szókratész utazásai 2006; A békés harcos bölcsessége 2007; Az élet négy célja 2011

A titkos iskola - a békés harcos visszatér 2017; Rendkívüli pillanatok - a békés harcos gyakorlati útmutatója 2018

2018. okt. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

A Gintamát mindegy milyen sorrendben nézem?

Első 4 részét láttam már és a 3.évaddal is folytathatom-e vagy van valami történetszála?

Tudnátok segíteni? Nem tudom a sorrendet! Az árnyvadász akadémia hogy van pontos sorrendben?

Áprilisban elmegyek a könyvfesztiválra és megszeretném venni őket, csak nem tudom a sorrendet.A válaszokat előre is köszi!!

Az abc betűi miét abban a sorrendben vannak amilyenben vannak?

Vagyis pl miért az A az első betű és miért nem mondjuk az I?

Milyen sorrendben érdemes olvasni Verne műveit?

Ha nem is az összeset, de nagyrészét el szeretném olvasni. De vannak átfedések, kiáncsi lennék, higyan érdemes elkezdeni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!