A Bleach-ben kik halnak meg a hadnagyok és a kapitányok közül?

válasza:

válasza:Ha nagyon érdekel: yamamoto meg a hadnagya (nevére nem emlékszem. Villámos vén muksonak hivtam) ukitake, unohana, komamura, aszem ők. Bár elég rég olvastam a mangát.
Meg talán nemu. De ebben nem vagyok biztos
Kapcsolódó kérdések:
Az enyém így: 1.Kenpachi 2.Yamamoto 3.Byakuya 4.Kyoraku, Ukitake 5.Tousen 6.Mayuri 7.Aizen(amikor még kapitány volt) 8.Hitsugaya 9.Ichimaru 10.Komamura 11.Soi Fong 12.Unohana
Kapitányok közül már nagyon régóta Hitsugaya Toshiro a kedvenc kapitányom. Egyszerűen túl zseniális a kölök ahogy hívják a sorozatban :D Arra lennék kíváncsi hogy ő Toshiro kb milyen erős??? Pl. erősebb Byakuyanál???
Ugyanis sehol sem találom csak azt amikor már Ukitakénél van a kardja és a kis csajt biztatja. Pedig végig néztem onnantól, hogy megéreznek az égben.... SOS ! Az a kis csaj aki egy másik fickó pisztoja, zöld hajú lila szemű és az egyik szeme hiányzik mert olyan csont szemfedő van helyette...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!