Miért értelme van a válaszértékelés funkciónak? A többség úgysem azt szavazza le ami rossz válasz, hanem azt ami a politikai véleményével ellentétes?

válasza:Támogatnám, hogy itt politika szekcióban legyen kikapcsolva a szavazási lehetőség. Nyilván technikailag nem nagy dolog megcsinálni, hogy a politika fórumban egyszerűen ne jelenjenek meg a pontszámok.
A szakmai fórumokban meg maradhatnának, mert ott lehet értelme, hogy ki ad jobb szakmai választ.

válasza:Ne akarjátok eltörölni, szórakoztató! Sokat nevetek azon amikor 1 tényszerű válasz van amiben linkek is vannak a leírtak igazolására szemben a többi rövid anyázós véleménnyel, de az az 1 van lepontozva amiben tények szerepelnek.
Vagy amikor egy sima link van 0%-ra lepontozva amin a konkrét válasz van a kérdésre, netán amikor csak kérdezett az illető valamit.
Amúgy hogyan lehetne a sok anonim válaszolót megkülönböztetni ha senkinek nem lenne semmi értékelése - vagy bármi más jelölése?
Az, hogy névvel vagy bármi azonosítóval kelljen írni, az nem járható út, megpróbáltam. Egy idő után már el sem olvasták amit leírtam, azok akiknek nem tetszett a véleményem, azonnal jelentgettek, lepontoztak - nem csak engem.
Így vicces a dolog, csak tudni kell, hogy a pontozás itt szimplán annyit mutat meg, hogy ellenzékiekből többen vannak, mint kormánypártiakból.
3
Amúgy igen. Volt múltkor egy kérdés, hogy melyik pártra szavaz a legtöbb fiatal. Beírtam hogy a Fideszre, mivel ez az igazság, meg lehet nézni bármilyen statisztikát, közvéleménykutatást. Erre le van szavazva a válasz :D De miért? Akkor is ez az igazság. Ha nem tetszik nekik és leszavazzák akkor mit remélnek, hogy ez nem létezik? Miféle bugyuta viselkedés ez? mennyire kell ehhez sértett buta embernek lenni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Véletlen közepesre nyomtam egy olyan választ ami nekem nagyon tettszett. Mit tegyek?
Mellesleg a válaszértékelésnek szerintem akkor lenne értelme, ha befoyásolná a válaszok sorrendjét. Tehát: 1. Válaszolt a válaszadó a kérdésre? 2. Jószándékú volt a válaszoló (függetlenül a válasz hasznosságától)? 3. Egyetértesz a válasszal? (ha eleve...
A tabletemhez nem nyúl senki más csak én, hogy értékelette volna bárki más?
Véletlen valakinél a "félig hasznos"-ra mentem, de a hasznosra akartam:S:S
Kaptam egy új üzenetet, amire nagyon kíváncsi vagyok, és szeretném végre elolvasni, de nem tudom megnyitni. Próbáltam a korábbi üzeneteket és elküldött üzeneteket is megnyitni, de azokat sem nyitja meg. Mi lehet a gond? Ti megtudjátok nyitni az üzenetet vagy nektek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!