Meddig fogja bírni ez az oldal az AI chat botok hatását?

válasza:Nem csak ez miatt szerintem.
Az ai-s válaszok mindíg lepontozódnak.

válasza:

válasza:Menj facebookra, ott vannak a hülyék.
Ennek az oldalnak meg mindegy, előbb lesz vége a mandinernek meg az origónak, mint ennek. Üzemeltetési költség kb. nulla, amíg a reklámokból több bevétel van mint kiadás, addig megy.
Kapcsolódó kérdések:
Ilyenkor nem tölt be semmi, azt írja, hogy nem tud kapcsolódni a szervehez. Ez 6 perces időintervallumban jelentkezik és sokszor tartós. Miért van ez?
Sziasztok! Az érdekelne, hogy lehet valahol jelezni az oldal üzemeltetőinek, ha egy felhasználó, fenyegető üzenetekkel bombáz? Persze, lehet mondani, hogy tiltsam le, de akkor már egy másik profilról irkál. Amúgy is, ha kérdéseket és válaszokat rendszeresen...
Hiszen az ország, a magyar nép legnépszerűbb fórúmja immáron már két évtizede létezik.
Ahogy olvastam rajtam kívül többeket zavar. Kedves adminok vagy bárki, légyszilégyszi csináljátok vissza! :D
Utóbbi napokban mikor reggel megnyitom az oldalt, napi legalább 2-3 olyan kérdés van, minimum, ahol jelez választ, de megnyitva nem találok újat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!