Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Meddig fogja bírni ez az...

Meddig fogja bírni ez az oldal az AI chat botok hatását?

Figyelt kérdés
Nagyon látványosan bezuhant a napi kérdések száma. Egy halom dolgot inkább az AI-tól kérdeznek már az emberek.
jún. 21. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak ez miatt szerintem.

Az ai-s válaszok mindíg lepontozódnak.

jún. 21. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 1 év még van benne. Az alacsony kérdésszámok mögött még rosszabb a valóság, mert jelentősen kevesebb felhasználó kérdez, mint amennyinek látszik. Ha megnézed a toplistákat, sokszor 1-1 db felhasználónak 100-200, akár 300 db kiírt kérdése van 30 nap alatt, így alig néhány darab ember (de nem nagy konteó, hogy akár bérkommentelők, botok) tartja fenn a látszat aktivitást.
jún. 21. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezotéria, ufó észlelések rovat nagyon fog hiányozni. Mindig azt olvasgatom, ha ideges vagyok, mert megnyugtat, hogy léteznek nálak sokkal hülyébbek is.
jún. 21. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
79%

Menj facebookra, ott vannak a hülyék.

Ennek az oldalnak meg mindegy, előbb lesz vége a mandinernek meg az origónak, mint ennek. Üzemeltetési költség kb. nulla, amíg a reklámokból több bevétel van mint kiadás, addig megy.

jún. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Miért áll le minden éjjel 0:12 és 0:18 között az oldal?

Ilyenkor nem tölt be semmi, azt írja, hogy nem tud kapcsolódni a szervehez. Ez 6 perces időintervallumban jelentkezik és sokszor tartós. Miért van ez?

Lehet itteni felhasználót jelenteni?

Sziasztok! Az érdekelne, hogy lehet valahol jelezni az oldal üzemeltetőinek, ha egy felhasználó, fenyegető üzenetekkel bombáz? Persze, lehet mondani, hogy tiltsam le, de akkor már egy másik profilról irkál. Amúgy is, ha kérdéseket és válaszokat rendszeresen...

Ha az oldal idén lett 20 éves, miért nem rendeztek egy nagyobb ünnepséget ennek megüneplésére?

Hiszen az ország, a magyar nép legnépszerűbb fórúmja immáron már két évtizede létezik.

El lehet érni valahogy az oldal üzemeltetőinél, hogy újra linkek legyenek a kategóriák a kérdéslistákban?

Ahogy olvastam rajtam kívül többeket zavar. Kedves adminok vagy bárki, légyszilégyszi csináljátok vissza! :D

Ennyire sok választ törölnek utóbbi napokban, vagy ennyire rosszul jelez az oldal?

Utóbbi napokban mikor reggel megnyitom az oldalt, napi legalább 2-3 olyan kérdés van, minimum, ahol jelez választ, de megnyitva nem találok újat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!