Azok az emberek, akik erre a kérdésre válaszolni fognak, de még nem tartanak ott, ezalatt mit csinálnak?
Figyelt kérdés
2020. márc. 29. 12:55
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Azon gondolkodnak hogy mit válaszoljanak vagy válaszoljanak e rá. :D
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Most szedem magamnak az ebédet.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom tálán a válaszon gondolkozom
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Én efölött a kérdés fölött rálebegtem, és rámeditáltam a válaszra egy aranyfelhőt a csarnokból. Nagyon szép, pöttyös színe van. Gitározik is. Múltkor csinált nekem egy tojásrántottát; de őt a tojás rántotta, úgyhogy elkékült akkor, de már jobb-ban van. Egy fazékban.
#Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Mit csinálnak a sakktáblán?
Viccesre veszik a figurát.
Énekelnek az űroperákban?
Ha nem akkor mit csinálnak?
Akik idén emelt töriznek, hol tartanak az ismétléssel, mit csinálnak most?
Esszék, feladatok stb
Ha valakit kórházban tartanak megfigyelésre, mit csinálnak vele?
Egyik barátomnak balesete volt ma délután és súlyos agyrázkódása lett, meg zúzódásai vannak. Ahhoz képest elég jól van (csak pár pillanatra vesztette el az eszméletét, meg fáj az egész teste, de nem törött semmije), de ma éjszakára még kórházban tartják...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!