Mit csináljak ha a osztályfőnököm gondolat olvasó?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most már lassan 5 éve küzdök anorexiával, és körülbelül 4 éve gyötörnek kényszerek is. Ezek inkább gondolatokban nyilvánulnak meg nálam. A kényszereim legfőképp a szexualitással,(leszbikusság érzése annak ellenére, hogy jelenleg is tetszik egy fiú és egyébként a...
Már gyerekkoromban diszlexiát diszkalkuliát diszgráfiát, részképesség zavart diagnosztizáltak nálam, mindig is nagyon nehezen ment a tanulás, a szakiskolát 11 osztályig csináltam, a 11 osztályt újra kellett volna járnom, de én akkor azt mondtam hogy elegem van az...
Azzal a tudattal hogy közeleg a halál elég nehéz boldognak lenni. Minek legyek boldog születésnapomkor? Mi ez? Minek ünneplik az emberek?
Azért szeretném mindezt, mert nagyon kiváncsi vagyok már rá,hogy ki írta azt a bejegyzést és meg szeretném tudni,hogy mi lett vele azóta!?
Szóval már régota van ez nálam(csak eddig nem figyeltem rá) a nyár alatt kezdtem el figyelni rá. Mindig a fejembe megszólal egy hang és valami negatívumot mond. De én ezt nem így gondolom,és nem is akarom hogy úgy legyen ahogy a hang mondja. Például este elalvás...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!