Milyen ízesítésű nápolyi kell a pizzára?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 12:53
11/19 Hova gondolsz válasza:
Akkor tegyél rá kéksajtos nápolyit. Nekem 8.
13/19 anonim válasza:
Nem, olasz pizzára csak a csokis nápolyi a jó. Ne irkáljatok már ilyet, hogy citromos, ez szentségtörés!
14/19 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én a vaníliás nápolyit szeretem a legjobban pizzára.
15/19 A kérdező kommentje:
Na majd akkor negyedekre osztom különböző ízekkel.
2023. szept. 13. 14:39
16/19 anonim válasza:
Én Milka Waffelinit szoktam vagy Hanutát, ezek ugye kicsit még fel vannak túrbózva, sokkal finomabb így! Aztán rakok még rá egykis Sonkát!
17/19 anonim válasza:
Egy kis mézet érdemes rátenni, mielőtt megsütöd. Kevesen ismerik ezt a módszert, pedig isteni finom lesz tőle! A lényeg hogy a nápolyit úgy oszlasd el, hogy mindenhova jusson belőle, ketté is választhatod a szeleteket, már csak azért is, mert úgy könnyebben megsül. Rá a mézet, de pl. van aki csokiöntetet is tesz rá. Azt persze sütés után, nem előtte, mert megég!
18/19 anonim válasza:
Inkább pólyàzd be és ringasd el, hogy utána lehessen keleszteni.
19/19 anonim válasza:
Neked a ganaj-túrós pizzát ajánlom.Sok sok túróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!