Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tényleg két kis bogár irányítj...

Tényleg két kis bogár irányítja az univerzumot?

Figyelt kérdés
márc. 12. 07:18
1 2
 11/17 anonim válasza:

Valójában két Forrás kelti folyamatosan azt a 16 párhuzamos univerzumot aminek egyikében élünk, s ezt nagyon szépen tudták még a régiek szerte a bolygón mindenhol, pl a Mátyás-templom bejáratánál és bent is ki vannak ennek a szakrális folyamatnak a lépései rakva, de ezt őrzi a rovásírásunk (5 külön TYjel, az 5 aTYára, J-Ly > 1-O...), vagy az ókori pontozatlan héber ábécé is a 22 furcsa karakterével amelyek a Forrás térbeli körciklusát mutatják be egy speciális tórusz felület mentén, mindezt síkra vetítve...


Pontosan lehet ma már ismerni ezt folyamatot amelyet minden ősi kultúra őriz. Az ősrobbanás-elmélet egy hatalmas lózung. Ebben a világképben minden logikusan, hézagmentesen magyarázható, a téridő, az anyag, szubatomi világ (atomosz) kialakulásától elkezdve... javaslom rákeresni a youtubeon az "Ataisz titkai" nevű csatornára ahol Kisfaludy György időfizikus megvilágítja ezeket részletesen.

márc. 19. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: Először szólni akartam, hogy az ezotéria helyett ide, a humorba írtad. De végülis... Ez a humor rovat, itt elfér az ilyesmi is. :)
márc. 20. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim válasza:
#12 Nem néztem a rovatot... mert komoly téma amit érintettem, a kvantumfizika csúcsa, az atomi szint alatti világ belső működése, ami egy sor eddig megválaszolatlan kérdésre ad logikus, kísérletileg visszaigazolható magyarázatot.
márc. 21. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 A kérdező kommentje:
A kvantumfizika mindig vicces, de a kvantumkémia még inkább a buta elemeivel.
márc. 21. 08:52
 15/17 anonim ***** válasza:
#13: Így már érthető. De melyik a "kísérletileg visszaigazolható" bizonyíték, a Mátyás templom kirakásai, vagy a rovásírásunk, vagy a héber ABC? Hogy hozhatók ezek összefüggésbe a kvantummechanikával a pareidolia effektuson kívül? :)
márc. 21. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim válasza:

#15 Ajanlottam fentebb egy yt csatornát, ahol ennek részletei 100+ előadásban ki vannak fejtve.


Amit ma pl a hivatalos fizika nem tud megmagyarázni, hogy mi a fény, miért a fénysebesség, mi okozza a gravitációt, hogy működik a téridő, mi okozza az EPR-jelenséget, mi az anyag, hogyan épül fel az atomosz, a szubatomi világ, mi vagy ki tartja folyamotosan mozgás a rendszert, hogyan, hol, mi módon utaznak fényéveket különféle földönkívüli civilizációk, léteznek e párhuzamos univerzumok, mi a különféle parajelenségek nyitja... temérdek kérdés ami hézagmentesen magyarázható, s nem kell virtuális részecskéket, kvarkokat, az íróasztal mögött kreálni.


A gravitációs hullámok léte pl az erre kiosztott Nobel-díj előtt vagy 15 évvel bizonyítva volt egy lézeres kísérlettel, hivatalos mérési jegyzőkönyvekkel (OMH) igazolhatóan. Készült egy gravitációs távcső is melyekkel a "legfényesebb" objektumok az égen a fekete-lyukak, ez szintén hatalmas innováció a csillagászat területén. Napestig lehetne sorolni, s az a nyugtalanító hogy ezeket a függvényeket, szent geometriákat 1-2-3000+ éves leleteken egy az egyben meg lehet találi, pl az említett Mátyás-templom "díszítései" között, de szerte a földön, a budhizmusban, egyiptomban...

márc. 22. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:

A tudomány megmagyarázza a fényt, a fénysebességet, a gravitációt, a matematika nyelvén igazolja. Idővel kísérletileg is igazolásra kerülnek azok, amiket a matematikusok már előre kiszámoltak. A gravitációs hullámok mérésével kapcsolatban a múlt század 60-as éveitől kezdve folynak kísérletek. De ezeket nem teljeskörűen tanítják azon a szinten, amin a középiskolai és az általános felsőoktatási tananyag van. Ezért hiheti a többség, hogy ezek a kérdések nincsenek kielégítően megválaszolva és akkor itt jönnek a képbe az alternatív, esetleg ezós magyarázatok. Amikben lehet igazságmag, mert még az alternatív magyarázatok egy része is a tudomány addig elért eredményeire támaszkodik, ha minimálisan hiteles akar lenni.

Remélem csak humor a régi díszítések valaminek az igazolásaként említése.

márc. 22. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!