3/8 anonim 

válasza:

válasza:én csak gépelek. xd emmi? ( em meg mi? xddd )
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Persze, szívesen segí... ó, a fenébe, bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Miért nem lehet kitiltani az oldalról azokat, akik nem csinálnak mást, csak kalákában lefelé pontoznak másokat?
Komolyan mondom, már kedvünk sincs egy komoly választ írni a kérdésre, mert tuti, hogy csupán szórakozásból nyomják a pirosat.
Én vagyok az egyetlen, aki a "Mi az álommunkád? Mit csinálnál a legszívesebben? " kérdésre nem tud válaszolni?
Sokféle munkát kipróbáltam már és egyiket se szerettem hosszútávon, akármikor elmondom ezt valakinek egyből a fentieket kérdezi. De nekem tényleg nincs semmi... Szeretek barátokkal találkozni, filmeket, sorozatokat nézni, ezek a "hobbijaim" és ezekből nem lehet megélni. Sorstársak?
Miert csinalnak kerdest a migrans kerdesrol? Egyertelmu a valasz.
USA se engedi be a szomszedait, se a mexiokiakat, se a kanadaiakat. Egyertelmu hogy europaban nincs helye se afrikaiaknak se balkaniaknak.
A bmw-seknek mért nem csinálnak már egy topic-ot?
Már kiver a víz mikor rákattintok egy kérdésre és a linkben benne van az a szó, hogy béemvé!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!