Szerintetek is jó lenne olyan okosnak lenni hogy valami értelmes dolgot csináljon az ember és ne ide írkáljon idióta kérdéseket?

válasza:Ez nem az a hely, ahová kötelező idióta kérdéseket irkálni. Nem mindig, de itt ezt minősítik is. Nézd meg, az ilyenekre hány válasz érkezik.
Értelmes dolgot azért érdemes csinálni, mert az ember jól érzi magát tőle. De nem úgy, mint amikor berúgott.

válasza:

válasza:OFF-OLOK bakker, erre válasz van erre a kérdésre,nah nem erre amit most írock,hanem a kérdést feltevőnek ? :)))))))
MERT SZERÉNTEM NINCS !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Meg egyszer regen jartam egy oldalon ahol orvosok valaszoltak a betegek kerdeseire ingyen. Fogalmam sincs mar SAJNOS az oldal cimerol ezert kerdeznem meg, hogy ha valaki esetleg tud ilyen oldalrol kerem valaszoljon a kerdesemre. Elore is koszonom minden valaszadonak !!!!
Hány évesekből tevődik össze a honlap látogatottsága, mert szerintem a legtöbben itt unatkozó tizenéves gyerekek nem? Vagy csak én dolgozom és mások ingyen élnek, terem nekik otthon a pénz?
Kereskedelmi asszisztensi interjúra megyek. Előre is köszönöm a válaszokat!
Milyen kérdéseket kaptál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!