Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nyúl elkészítési javaslat?

Nyúl elkészítési javaslat?

Figyelt kérdés
Van egy szövetnyulam, egy pótnyulam, meg egy tapsihapsim. Mien elkészítési javaslatokkal tudnátok szolgálni nekem?
2009. okt. 6. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
A szövetnyulat kispárna fölött lassan süsd szövetgomolyaggá majd töltsd meg a tapsihapsi belsőségeivel.Meg ízlés szerint fűszerezd.Nagyon finom ja és köretnek csinálj hozzá gombszem-mártást.
2009. okt. 6. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2009. okt. 6. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

A tepsisnyúl elkészítése:

Bélelj ki egy tepsit a szövetnyúlból kiszaggatott vattával. Helyezd bele a pótnyulad vékony szeletekre szabdalt csíkjainak a felét úgy, teljesen elfedje az alját.Vágd apró kockákra a tapsihapsit, a darabokat rakd a csíkokra. A következő réteg a maradék pótnyúl csíkokból lesz. A tetejét beborítod a szövetnyúl kiklopfolt szövetével. Fűszert nem kell használnod, mert az általad, alvás közben csurgatott nyáltól lesz különleges íze. Az első füst megjelenéséig kell csak sütni, mert a keletkezett füst adja meg a végső aromáját. Arra vigyázz, nehogy megégjen a teteje, mert akkor nem fog látszani a szövet szép színe.

Nagyon finom!

2009. okt. 7. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Plüss nyúl becsinált, egy ősi inka recept alapján, 2 főre:


Hozzávalók:

50 dkg textil

1 csomag 100% pamut

1 kanál gombszem

2 címke

4 kanál étolaj

2 kanál liszt


Leírás:

A textilt és a pamutot kockára vágjuk. Az olajban a felkarikázott címkéket megpirítjuk, majd a pamutot néhány percig pároljuk. A tűzről levéve egy külön edénybe szórjuk a címke karikákat és a pamutot, majd félretesszük. Eközben már feltesszük a felkockázott textilt, és majdnem készre főzzük. A már előbb elkészített címke és pamut ragut meghintjük liszttel, elkeverjük, és a textillel készre főzzük. Ízlés szerint gombszemekkel tálaljuk, jó étvágyat!

2009. okt. 7. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

A fent felsorolt négylábúakat nem lehet "elkészíteni".

Ezek már kész vannak. A nyúl (bármilyen formában is) öröktől fogva létezik.


Ha a kérdéseddel netalán arra céloztál, hogy miképpen lehet nyúlból ízletes ételt csinálni, akkor a válasz z, hogy az bizony lehetetlen, mivel a nyulakat nem lehetséges megfogni, leölni, csapdába ejteni stb.


Az ilyen irányú próbálkozások véres, mondhatni horrorisztikus véget szoktak érni. Jellemzően a cselekményt megvalósítani szándékozó személy azonnali (nagyon csúnya) ér véget, bár vannak feljegyzések túlélőkről, ők viszont egész életükre testi és/vagy szellemi fogyatékossá váltak. Voltak olyan túlélők is, akik az eset után öngyilkosok lettek. Volt aki nem tudta megemészteni a bűnét és azért mások például azért mert minden végtagjukat elvesztették (amputálta nyúl) és megvakultak ÉS megsüketültek ÉS megnémultak És elvesztették a tapintásukat ÉS a szaglásukat is.


Szóval, csak óvatosan!

2009. okt. 16. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:

Tegnap vendéglőben nyúlpaprikást ettem, az pedig elvolt készítve, és megkérdeztem a séfet, ő maga gyilkolta le az állatot, továbbá, a nálam lévő 3 állat ( szövet - pót - tapsihapsi nyúl ) ezek is elvannak már készítve, vérük kifolyatva, belsőségek kiszedve, és élettelenek, én csináltam és mégsem lett semmibajom... -> magyarázat?

Ennyi a nyúl.

2009. okt. 18. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Vigyázni kell kérem!


Mivel a nyulakat a fentebb leírtak szerint nem lehet elfogni/rabságba ejteni stb. ezért teljesen egyértelmű, hogy fake nyulak -kalózmásolatok- kerülnek forgalomba. A hamisítók viszonylag jó munkát végeznek néha még eredetinek látszó okmányokat, születési anyakönyvi kivonatokat családfa okiratokat is mellékelnek az eladni kívánt "árúhoz".


El kell fogadni, hogy echte, eredeti hamisítatlan nyulat nem lehet étlapon látni.

2009. okt. 18. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Az én szövetnyulam a legeslegigazibb, és ehető, már el is fogyasztottam, köszönhetően a második válaszoló receptjének.
2009. okt. 18. 19:51

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!