Megérdemel engem ez a lány?
Megismerkedtem fél éve egy nagyon kedves, intelligens, szexbomba lánnyal, állati jó az ágyban, jószívű, csinos. Csak jó dolgokat tudok írni róla.
Itt jön a fekete leves.
A hétvégén beszélgetni akartam vele a "Hidrofúziós Maghasadásról" és ekkor döbbentem rá, hogy fogalma nincs a témáról. Akkor úgy elfogadtam, de napok óta ezen őrlődök. Érdemes egy ilyen lánnyal tervezni a jövőt?
Komolyan kétségbe estem.
Hát hiááába mi okosok, mindig csak szenvedünk! :D
Nem.
Pár hete én is kénytelen voltam megválni egy nagyon jóképű, vonzó pasitól, aki okos volt, eszméletlen jó humorérzéke volt és az ágyban is szuper volt vele minden, de sajnos kiderült, hogy lövése nincs a gyöngyszövés és szalaghímzés technikákhoz.
Ez döbbenetes, mondjuk teljesen megértem a döntésed. Azért az is meglepő a számomra, hogy ezt így nyíltan felvállalta, hogy nem ért hozzá? Legalább azt kamuzta volna, hogy járatja a "fürge ujjak" magazint.
Egyszer engem is próbára tett a volt barátom, aki akkor utolsó éves volt építőmérnöki karon.
Adott valami közepesen nehéz mechanika feladatot azzal, hogy ha megoldom, mire este hazér edzésről, akkor elhiszi, hogy nemcsak csinos vagyok, hanem okos is.
Mondjuk meg is lepődött, mikor lekiabáltam neki a második emeleti ablakból a megoldást, mielőtt még beszállhatott volna a kocsiba. :-)
Régi szép idők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!