4/8 Fingkirály válasza:
Biztos lehet, de honnan szereztél bálnahúst? Esetleg adhatnál kontaktot, én is szívesen megkóstolnám :)
5/8 anonim válasza:
Persze, a zsírja-mócsingja már meg van. Most már csak csülök-formára kell szabni.
Nem gond, ha elsőre nem sikerül, van anyag bőven, lehet gyakorolni!
Ha a babot most kivételesen nem áztatod be előző nap, nem gond, egyszerre felteszed főni, kb. egyidőben fő meg mindkettő.
8/8 anonim válasza:
4- s te ezek szerint szereted a babot nevedböl itélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!