Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Arany tinóru, Molyhos tinóru,...

Arany tinóru, Molyhos tinóru, barna tinóru, sötét érdestinóru kalapbőrét le kell húzni főzés előtt ( pörkölt lesz belőle )? Tinóruból pörköltet érdemes csinálni, vagy inkább grillezni kell?

Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell, de nem is lehet
2016. aug. 29. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi,hogy ezzel zavarlak, de mi az a tinóru?! /koszi elore is a választ/
2016. aug. 30. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezeket nem szoktuk, csak a fenyőtinóru bőrét húzzuk le, az le is jön elég könnyen.

Ha van elég, akkor leves készül, mert annak nagyon finom a tinóru, tapasztalataim szerint. De eddig csak fenyőtinóruból találtunk eleget (max. kiegészítettem rizikével, ami megint jó levesnek), így erről szűrtem le eme dolgot.

2016. aug. 30. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 gomba
2016. aug. 30. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Koszi, arra tippeltem,de nem voltam benne biztos:))
2016. aug. 31. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Tinóru? Mi a faxért esztek ti ilyen sz*rokat? Rendelsz egy pizzát, oszt csá.
2016. szept. 23. 03:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!