Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan tudnék nem megbukni...

Hogyan tudnék nem megbukni matekból ha folyamatosan csak 1-seket kapok a felmérőimre?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, ugyanis tényleg nem tudok már mit csinálni!!

2018. jún. 5. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egészen egyszerű.

Adj be kérvényt, hogy változtassák vissza az értékelést úgy, mint a háború előtt volt, ahol az egyes volt a kitűnő és az ötös a rossz, amivel buktattak.

2018. jún. 5. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már minden egyebet kipróbáltál, esetleg megpróbálkozhatnál azzal, hogy megtanulod az anyagot. Igen, tudom, hogy ez nagyon szokatlan megoldás, de állítólag működik. A másik lehetőség, hogy közlöd a tanárral, hogy félreértés áldozata lettél: azt hitted, ez is úgy működik, mint a pontgyűjtő kártyák, ha elegendő egyest összegyűjtesz, az beváltható lesz egy ötösre.

2018. jún. 5. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Nem fogsz megbukni. Az ötös a legjobb, igaz.

Na most eddig kaptál tíz alkalommal egyest. Az összesen huszonhét. Mivel ma péntek van, ami ötöt jelent, a huszonhetet elosztjuk péntekkel, az pont négy. Tehát négyes osztályzatod lesz az év végén.

2018. jún. 5. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg őket, hogy ne átlagot vonjanak, hanem adják össze a jegyeket.
2018. jún. 5. 14:12
 5/7 Egy ork ***** válasza:
0%
#3 Miért hazudsz? Ma kedd van. Ha elosztod a 27-et keddel, akkor 13-mat kapsz. Tehát 13-mas.
2018. jún. 5. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen, de rá se sz*rj. Gyere, dolgozz te is a lámpagyárban...
2018. jún. 5. 22:23
 7/7 anonim válasza:
55%

2-es...

Mi már csináltunk ilyet az osztálytársaimmal hogy a tanár valakit lecseszett hogy sok volt az 1ese és mi meg mondtuk hogy:de (xy néni) akkor neki van egy 5-öse mert 5 egyes 1 ötös 😂😂😂

de sajna nem adta meg neki...:D:(

2018. jún. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

A Fabiám folyamatosan bámul mikor aludni akarok. Mit csináljak?

Addig nem hagyja abba a bámulást, amég nem alszik velem egy ágyban. Mindig be kell takargatnom és jóéjtpuszit is kér. Nem akarom eladni, de mit kezdhetnék vele?

Miért rettegek attól, hogy egy kacsa folyamatosan néz engem?

Teljesen ki vagyok készülve emiatt. Kérlek vegyétek komolyan a kérdést, még ha elég szürreális is. Attól rettegek, hogy egy kacsa folyamatosan megfigyel engem. Gyakorlatilag minden percben erre gondolok, semmire nem tudok figyelni, és koncentrálni tartósan valamire....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!