Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az a néni, aki Bácson lakik...

Az a néni, aki Bácson lakik az most bácsi vagy néni? :c

Figyelt kérdés

2018. jún. 25. 15:55
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ő egy bácsi néni.
2018. jún. 25. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott mindenki bácsi!
2018. jún. 25. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
derítsd ki!:D
2018. jún. 25. 20:24
 4/8 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Bácson minden néni bácsi néni, de a bácsi bácsi nem bácsi néni hanem bácsi bácsi. (bocsi)
2018. jún. 25. 20:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Kiderítem én :DD

2018. jún. 25. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
És aki Nénen lakik?
2018. jún. 26. 14:32
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Az is egy jó kérdés:D
2018. jún. 29. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hermafrodita, azaz bácsi és néni is egyszerre.
2018. jún. 30. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Hogy van angolul a néni/bácsi?

Nem nagynéni, nagybácsi, hanem mondjuk a szomszéd bácsi, vagy a doktornéni? Vagy nem használják így?

Nektek mi a véleményetek az idős emberekről a buszokon?

A helyi járat itt reggelente teljesen tele van mindenki nyomorog senki sem fér el van hogy több busz és elmegy úgyhogy nem férünk fel rá. Erre ma egy idős néni ezen a buszon elkezd hőbörögni hogy minek jár ennyi diák busszal ezt már nem tudja elhinni nem kéne nekik...

A barátom szüleit nénizni/bácsizni kell ha nem engedték, hogy tegezzem őket? És ha majd egyszer megengedik akkor ezt azután is meg kell tartanom?

Szégyellem, hogy ezeket nem tudom, és kellemetlenül érzem magam, kérlek ne dorongoljatok le, hogy ezt már tudnom kéne, és milyen béna vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!