Fekete humor igényeltetik!?!
Hello, kedvencem a fekete/morbid/rasszista/szexista humor. Véleményem szerint ahhoz is van szükség intelligenciára, hogy az ember el tudja választani a valóságot a vicctől, a komoly gondolatokat a humortól.
Ha van ilyen viccetek, ne habozzatok leírni, nem csak én, a kérdező személye örülne neki,hanem másnak is mosollyal teli perceket tudnátok okozni vicceitekkel.

válasza:Erre vannak a mémek, ha szeretnéd küldök pár weboldalt/Fb csoportot. :D
Viccekből csak a sablonosokat ismerem, pl.
Mi a különbség a mikulás és a zsidók között?
A mikulás befelé megy a kéményen.
Ha tudsz angolul akkor ajánlom Jimmy Carr műsorait, egy beteg állat a hapsi. :D

válasza:Apuka dugja a 8 éves kislányát a WC-ben. Anyuka rájuk nyit.
- Huh, jól van, már attól féltem, hogy cigiztek.

válasza:Apa, raksz macskaszemet a biciklimre?
Öhm oké...
Mi a baj, nem akarod?
Én megtenném, de Cirmi nem lesz oda az ötletért...
Kapcsolódó kérdések:
A válaszokat előre is köszönöm
Előre is köszönöm a tippeket! :D [(Csak szép kommenteket lehetőleg, ami nem sért senkit!!:D)] Hosszabb történetek is jöhetnek kifejtve! :D
Elment a net és nem jön be egyik oldal sem, mobilnetem sincs és nem jön be semmi, MIT CSINÁLJAK ?????4?4?4?4?4?
Szóval, 56 éves vagyok, most költözten Montreálból Budapestre, és igazán normális és jóképű férfi vagyok. Hobbim a kukában turkálás, a csatornákban való úszás. Nem akartam rögtön csajt, de egyszer elhívtam a kolléganőmet úszni, aki benne volt. Minden szép és jó...
Már 4 féle módszert kipróbáltam.Vízben áztatás födbe dugás,de eggyik sem akar csírázni.Mi lehet a baj rossz a föld,vagy kevés a tápanyag.Esetlek a zacskó tarhonya nem megfelelő?
- Te képes lennél megölni magad? - Nem hiszem. Legfeljebb önvédelemből.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!