Mi az élet értelme?

válasza:"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne."
Tamási Áron

válasza:Számodra ami fontos az életedben :
Gyerek, család, hobbi , munka ,
Bármi ami örömet tud okozni mégha minimálisan is.
Hogy mi célja van az embernek leélni X évet azért hogy a végén földbe kerüljön az valóban jogos kérdés.
Nem az a lényeg hogy mennyi ideig élsz vagy hogy hogyan halsz meg hanem azt az időt amíg vagy éld meg ami örömöt okoz vagy boldoggá tesz azt csináld és választ kapsz erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Arra jöttem rá, hogy egy senki vagyok, már lassan 19 éves és semmit nem tettem le az asztalra. Tehetségem nincs, sőt az a csoda ha valamiben képes vagyok átlagos teljesítményt elérni. Már nem látom mi értelme van. Csak egy vagyok a sok közül. Semmi különleges nincs...
Mindennap csak úgy eltelik, semmi nem történik. Régebben voltak céljaim, láttam értelmét az életmnek de mára már elveszette. Sok mindent szerettem volna de az élet nem adott esélyt és tönkretett teljesen. Hiába próbálkozom, valahogy semmi nem jön össze, pedig...
Már egy ideje gondolkodom ezen, de mostanában egyre gyakrabban. Mi értelme bármit is tenni? Mi értelme küzdeni, szenvedni, ha az életnek se célja, se értelme? Egy kudarc, csalódás után mi értelme felállni, és továbbmenni, és nem inkább feladni, ha az egész élet...
lassan 5 éve, minden jónak az életemben vége szakadt, azóta egy csontváz vagyok aki csak túl él. Igazából kurvára nincsen senkim... aki volt azzal sem volt igazi, Se barát, a családot még a delúziómmal össze tudtam kovácsolni de már neki is vége.. Eltűnt a varázs.....
Kíváncsi vagyok. Kérlek írd meg ha van ilyen. Akkor is ha csak az egyikre van válasz. A semmi is válasz. Előre is köszi.
A hagyományos újsághirdetések a lényegre tértek. A nyomtatott sajtónak nagyobb sikere lehetett annak idején. (Talán még az 1990-es években is, de előtte méginkább.) Általában nem jön visszajelzés hölgyektől. Érthető, hogy túlságosan leszűkített vagy felületes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!