Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
A természetem borzalmas sokszor ok nélkül sértegetek másokat, könnyen dührohamot kapok és persze "kedvességem" is határtalan. A barátaim szerint, kezeltetnem kéne magamat (bár ők sem különbek) volt már alkalom, hogy majdnem megöltem valakit, sokszor rám jön a gyilkolhatnék. A legtöbb negatív tulajdonság megvan bennem. Egy egoista, makacs, ellenszenves csaj vagyok, aki könnyen átver másokat, a lelkiismeret furdalás nálam nem létező fogalom. Nehezen bírom türtőztetni magamat ha sértegetnek, teljesen mindegy ki az én visszaszólok vagy ütök.
Kívülről nézve magamat azon csodálkozom, hogy vannak emberek akik képesek elviselni, kevés barátom van, de rájuk nagyon vigyázok.
Csúnyán beszélek, de azért annyira nem, hogy a mondataim szerkezete alany + állítmány + baz+.
Szeretek olvasni és írni,na meg verekedni. Focizom és kézilabdázom is, a tanulmányi átlagom is jó, a családom tele van érdekes emberekkel úgy összegezve csak a természetemmel van baj. 14 éves vagyok.
Utólag is bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett és a helyesírási hibák miatt is.
Neked phszihológus kéne:/ de komolyan
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!