Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél a helyemben?

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
Tegnap az egyik osztálytársa, elhívott, hogy szívjunk el egy szál cigit négyszemközt. Igent mondtam, mert azt hittem, csak beszélgetni akar, de teljesen rám mászott a srác. Megkérdezte, hogy megfoghatja-e a seggem, mire én természetesen nemet mondtam, de ő rácsapott a fenekemre. Teljesen elvörösödtem, köpni, nyelni sem tudtam, mert engem még soha így meg nem aláztak. Még barátom sem volt soha. A srác tudta, hogy nekem ki tetszik, ennek ellenére nem hagyott békén. Teljesen zavarban voltam, meg sem tudtam szólalni, aztán a srác lesmárolt. Nagyon rossz volt. Aztán mikor mentem haza, összetalálkoztam azzal a fiúval, aki nekem tetszik. Látta rajtam, hogy valami nem oké, hogy zaklatott vagyok. Megkérdezte, hogy mi történt, elmondtam neki, és megígértettem vele, hogy senkinek nem mondja el. Meg is tartotta a szavát. De másnap a srác elmondta pár haveromnak ami történt, én pedig sírva fakadtam, majd ezt követően elég erősen, fel is pofoztam a srácot, aki lesmárolt. Kb. ennyi a sztori. Tanácsot kérnék...

2012. dec. 2. 00:22
 1/7 tetro ***** válasza:
0%
Ne légy ribi.
2012. dec. 2. 01:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Sajnos ez van, én vagyok az osztályban a legszerényebb természetű lány.. Nagyon megviselt a dolog, mert én csak barátkozni szerettem volna. De rosszul esett amit a srác csinált.
2012. dec. 2. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Soha senki nem akar "csak beszélgetni". És ha legközelebb valaki megkérdezi, hogy megfogdoshat-e, fuss!
2012. dec. 2. 01:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi, ez bölcs tanács, megfogadom. Sajnos, soha, senki nem készített fel arra, hogy ilyen dolgok is történhetnek. :(
2012. dec. 2. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt a lefagyást nem tudom megérteni!!! :o

Volt már itt olyan kérdés is, hogy buszon egy csajnak a bugyijába benyult valami vén fószer... :o

Mi történik ilyenkor?? Miért nem tudtál elfutni vagy kiabálni?? :o

2012. dec. 2. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Felpofoztad a srácot, az ügy remélhetőleg lezárult.

Legközelebb ha ilyen van állj ki magadért, és rögtön akkor pofozd fel, mikor a segge felé próbál nyúlni.

Ennyi, tanultál belőle.

2012. dec. 3. 10:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Remélem tényleg lezárult a dolog azzal az erős pofonnal. A srác majdnem elsírta magát utána. :D De legközelebb talpraesettebb leszek, bár remélem nem lesz legközelebb. :D
2012. dec. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Ha meglenne majdnem mindened, de az önbizalmad 0, mit tennél?

Tegyük fel, hogy 20 éves vagy, lány. Mivel növelnéd az önbizalmad? 1. autó 2. mellnagyobbítás 3. ruha, cipő, ékszerek stb. egyéb? Felételezük, hogy lakásod van, nem kell rá gyüjteni.

Mit tennél ha találnál egy IPhonet az utcán?

Sok ismerősöm szerint hülye vagyok, hogy visszaadtam.

Ha tehetné, mit csinálnál másképp az életedben?

Mit tennél meg (akár újra is) és mit nem?

Te mit tennél, ha Veled történne ez?

Mész egy átlagos reggelen a munkába, nem történt semmi szokatlan az elmúlt pár hónapban, így nem is kell számítanod semmi váratlanra. Egyik nap feltűnik, hogy egy gyanús alak mintha követne Téged. Nem először látod a közeledben, szinte mindig felbukkan, bármerre...

Életed utolsó napján/napjaiban mit tennél?

Pl. elmondanád valakinek, hogy szereted, megennél pár tábla csokit, ilyenek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!