Meglehet előzni a függőséget?
Gondolom sokan úgy kezdik, hogy ha azt akarom, hogy ne legyek függő akkor ne csináljam azt amitől függő lehetnék.
De én el akarok kezdeni pókerezni és nem akarok függő lenni. Számolni szeretném a dolgot, másodmunkaként akarom, nem elsődleges munkalehetőségként. Vannak módszerek amiket, ha SZIGORÚAN betartok akkor nehezen tudok függővé válni?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
vagyis egy introvertalt(nagyon bezarkozott szemely) lehet extrovertalt( a kuklvilag fele iranyitsa figyelmet,es nagyon aktiv)
hasbeszélésre csak születni lehet ? vagy meglehet tanulni ??
lusta, irígy,féltékeny,önző,kapzsi, féltékeny,hisztis,felelőtlen,gyerekes,haragtartó,bizonytalan,önbizalomhiányos vagyok. tudom, undorítóak ezek a tulajdonságok, 20 év alatt "szedtem fel". ráadásul nagyon sok elfojtott harag van bennem. nagyon szeretnék megváltozni, de nem tudom hogyan lehet:(
olyasmi megoldással mint a call of duty-t. haverokkal, ismerősökkel
Ha igen, kibe? Vagy úgy vagytok vele,hogy akárki egy idő múlva úgy is hátba szúr?
Csak,mert akárhányszor géphez ülök,ami elég sokszor van..mindig belépek gyakorikerdesek.hu-ra és olvasgatom a kérdéseket,válaszokat,bizonyos kategóriában!xD
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!